Top 5 best gelezen Altrif Label blogs in 2015

Vernieuwing & Kennis

2015 stond voor ons in het teken van vernieuwen. We zijn gestart met het optimaliseren van onze website, met als eindresultaat de lancering afgelopen juni. Een belangrijk aspect was (en is nog steeds) dat we ruimte wilden creëren om onze kennis te delen. Het opzetten van een blog is hiervoor een zeer geschikt medium gebleken. Maar wat is nu een goed blog? Wat zijn nu de onderwerpen die jou als lezer aanspreken? Het bijhouden van statistieken zijn hiervoor onmisbaar. Hier kunnen wij namelijk van leren om onze blog verder te optimaliseren. Nu 2015 achter ons ligt wil ik onze top 5 meest gelezen blog artikelen graag met jullie delen.

1.    Een zelfklevend etiket waar bestaat dat eigenlijk uit?


Een zelfklevend etiket wordt gemaakt in allerlei soorten en maten. Het soort materiaal, de belijming maar ook het aantal kleuren dat bedrukt wordt spelen allemaal een belangrijk rol bij het drukken van etiketten. Een blog die alle elementen waar een zelfklevend etiket is opgebouwd uitlicht is dan ook een logisch gevolg. Dit is dan ook de meest gelezen blog op onze website.

 

2.    8 vragen die je moet kunnen beantwoorden als je zelfklevende etiketten gaat bestellen


Elke dag ontvangen wij tientallen vragen per mail of telefoon. Omdat elk etiket vrijwel uniek is, is het stellen van de juiste vragen essentieel om tot een goed advies te kunnen komen. Dit leek ons een goed idee om onze kennis te delen. Een blog met de 8 onmisbare vragen die je moet kunnen beantwoorden als je etiketten gaat bestellen is dan ook onze nummer in de de top 5 meest gelezen blogs. Ook hebben we deze deze informatie gebundeld in een handige checklist die gratis te downloaden is. Zo heeft u deze informatie altijd bij de hand heeft.

 

3.    5 opties om productinformatie in meerdere talen op één etiket te drukken


Een veelgestelde vraag van onze relaties is het bedrukken van productinformatie in meerdere talen op één etiket. Met name bij producten die geproduceerd worden voor export is het nodig om per land  alle productinformatie in de betreffende  taal te vermelden op het etiket. Hierdoor is ruimtegebrek al snel een veelgehoord probleem. Deze blog geeft u 5 opties om dit probleem efficiënt en gemakkelijk op te lossen. Deze informatie is ook gebundeld in een brochure van enkele pagina's die gratis te downloaden is.

 

4.    15 grafische termen die je moet kennen bij het bestellen van etiketten!


De wereld van zelfklevende etiketten kent veel vakjargon. Wij gebruiken, vaak ongemerkt, veel van deze termen in onze communicatie. Om verwarring te voorkomen zijn in onze blog de 15 meestgebruikte grafische termen die je moet kennen op een rijtje gezet en uitgelicht. Dat er behoefte is aan deze informatie blijkt wel uit de vierde plaats in onze top 5 meest gelezen blogs.

 

5.    10x origineel gebruik van etiketten op verpakkingen waarmee u echt opvalt!


Net even de aandacht trekken tussen de andere producten in het winkelschap. Dat is wat een goed etiket voor uw product kan doen. Tegenwoordig zijn er zoveel creatieve ideeën op de markt gebracht. Ter inspiratie hebben wij in onze blog 10 originele producten uitgelicht die op een creatieve manier gebruik hebben gemaakt van zelfklevende etiketten.
 

De toekomst

Ook in 2016 gaan we door met het actief plaatsen van nieuwe blogartikelen op onze website. Kijk op onze blog pagina voor het actuele overzicht met de laatste publiceerde blogs. Daarnaast zijn wij heel benieuwd of u nog onderwerpen heeft die u graag uitgelicht zou willen zien in een blogartikel. Schrijf u eveneens in voor onze nieuwsbrief om peridiek op de hoogte te blijven! 

Michael Janssens | Altrif Label

Meer lezen?