Enkellaags etiketten voor bedrijven

"Producten of verpakkingen optimaal presenteren."

Enkellaags Etiketten

Wilt u op maat gemaakte  etiketten op rol bestellen voor uw product of verpakking? Bekijk dan onze bedrukte etiketten. Wij bieden oplossingen in allerlei soorten en maten. Dit varieert van de standaard multi-colour etiketten tot de meer specialistische oplossingen als: textiel, wijnglas of transparante etiketten. In onze etikettendrukkerij gelegen in Roosendaal beschikken wij over meerdere druktechnieken. Hierdoor zijn wij in staat om zowel grote als kleinere oplages perfect te verwerken.

Een goed etiket is een belangrijk element binnen uw productstrategie. De vormgeving en uitstraling van uw etiket heeft grote invloed op uw imago en de uiteindelijke sales. Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste combinatie van materiaal, afwerking en bedrukking te bestellen. Onze etiketspecialisten kunnen u hierbij adviseren.

Zie hieronder onze verschillende Enkellaags Etiketten

Stel direct uw vraag

Meer weten over reguliere etiketten? Stel hier uw vraag en ontvang antwoord van één van onze productspecialisten.

Stel uw vraag >

 

Fruitetiketten of fruitstickers worden veelvuldig gebruikt. Er is bijna geen fruit wat geen etiket heeft. Van groot tot klein, de mogelijkheden zijn zeer divers.

Meer informatie

Etiketten die hersluitbaar moet zijn kunt u waarschijnlijk van de voedingsverpakkingen. Een hetsluitbaar etiket zit op de verpakking geplakt om deze te kunnen openen en sluiten.

Meer informatie

Raamstickers zijn zelfklevende stickers of etiketten die speciaal ontworpen zijn om te plakken op ramen, spiegels...

Meer informatie

Een banderol is een wikkel die om het eindproduct of verpakking heen bevestigd wordt. Een banderol is niet...

Meer informatie

Een blanco etiket is een etiket zonder enige vorm van bedrukking. Blanco etiketten zijn prima te beschrijven of te verwerken.

Meer informatie

Heeft u specifieke wensen op het gebied van zelfklevende etiketten? Denk bijvoorbeeld aan een specifieke vorm, kleur, afwerking of toepassing? Dan is de kans groot dat wij u kunnen helpen.

Neem contact met ons op

Meer weten of advies op maat nodig?

Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat voor de etiketten op uw producten? Plan direct een afspraak in met één van onze productspecialisten. Bij een afspraak krijgt u altijd:

  •  Advies op maat helemaal gericht op uw producten en etiketten
  •  Demo-modellen van verschillende soorten etiketten
  •  Productsheets met alle informatie van onze producten
  •  Teststrookjes van verschillende materialen (indien gewenst)

Maak direct uw afspraak

Maak direct een afspraak met één van onze productspecialisten. Bij u op locatie, wanneer u het uitkomt.

Afspraak maken >