Etiketten, labels of stickers voor bedrijven in de voedingsindustrie

De foodbranche vraagt om een aanpak die aansluit bij deze FMCG.

Voedingsproducten en etiketten & verpakkingen

Voedingsproducten worden veelal door consumenten gekocht. Natuurlijk bekend van de supermarkt waar zowel verse producten als voorverpakte voedingsmiddelen verkocht worden. Brand awareness is ontzettend belangrijk binnen deze levensmiddelen industrie voor de besluitvorming van de consument.

De productkeuze in de winkels en supermarkten is enorm. Wij begrijpen dat een goed gedrukt etiket hier ontzettend waardevol is. Het moet immers de aandacht van de consument trekken in het winkelschap én de benodigde productinformatie tonen. Onze zelfklevende etiketten helpen u bij het ontwikkelen van een unieke naamsbekendheid bij uw doelgroep.

Voedselveilige etiketten en opvallen in het winkelschap

Gegarandeerde kwaliteit, zekerheid dat het product 100% voedselveilig is en er daarnaast voor zorgen dat de producten écht opvallen in het winkelschap. Dat is wat je zoekt in een verpakking voor een voedingsproduct. Kies voor veilige en gecertificeerde materialen en lijmen. Val op in het winkelschap met bijvoorbeeld een spotvernis of metallic look.

Efficiënt drukken met snelle levertijden

Een introductie van een nieuw product of smaak? Of bestaat uw portfolio uit veel verschillende producten in verschillende versies (kleinere oplages)? Dit is allemaal geen probleem. Onze drukkerij beschikt over meerdere digitale drukpersen waardoor snelle levertijden en lage kosten gerealiseerd kunnen worden.

Alle type verpakkingen onder één dak, snel geregeld!

Of u nu etiketten, kunststof verpakkingen of vouwkarton doosjes zoekt, wij kunnen u van alles voorzien. Volgende week een extra productielijn ingepland en onverwachts extra etiketten nodig? Doordat het ‘’alles onder één dak’’ principe kunnen de etiketten snel op de plaats van bestemming geleverd worden.

Etiketten en Verpakkingen voor de voedingsindustrie

Etiketten voor de foodsector: Hoge kwaliteit etiketten met een professionele uitstraling. Werkt u in de foodindustrie en heeft u etiketten of verpakkingen nodig waarbij de uitstraling ontzettend belangrijk is? Altrif Label is dé specialist als het gaat om het bedrukken van etiketten op rol in de voedselindustrie.

Kies voor gegarandeerde kwaliteit en voedselveilig gedrukte etiketten. Wij maken het adviseren, opmaken en bedrukken van uw etiketten voor u makkelijker. Onze etikettendrukkerij beschikt over het FSSC22000 certificaat en zijn dus volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen als het gaat om het voedselveilig produceren van zelfklevende etiketten. Daarnaast beschikt ons zusterbedrijf St-Luc over het BRC-certificaat.

Kortom, als u een oplossing zoekt voor op maat gemaakte etiketten voor op: flessen, potjes, zakjes, bakjes, doosjes, of etiketten die geschikt zijn voor in de diepvries of koeling, uw etiketten worden altijd op maat gemaakt, beschikken over een hoge kwaliteit en laten uw product echt stralen in de winkelschappen.

Stel direct uw vraag

Meer weten? Stel hier uw vraag en ontvang antwoord van één van onze productspecialisten.

Stel hier uw vraag >>

Veel gebruikte producten in de voedingsmarkt:

Binnen de voedselbranche worden vele verschillende producten gebruikt. Of het nu etiketten zijn die direct met voedsel in contact komen (bv. fruitetiketten) of chocolade doosjes van vouwkarton. Hieronder vindt u enkele producten die veelal worden gebruikt. Deze fast moving consumer goods (fmcg) bederven vaak snel en hebben daarom specifieke behoefte voor hun verpakkingen.

Een banderol is een wikkel die om het eindproduct of verpakking heen bevestigd wordt. Een banderol is niet...

Meer informatie

Linerless labels zijn een nog wat onbekende groep etiketten in de Benelux. Deze labels typeren zich doordat zij geen backing materiaal hebben. Lees meer over Linerless.

Onze linerless labels

Een Meerlaags Coupon Etiket is een constructie waarbij er twee etiketten van hetzelfde formaat op elkaar zijn aangebracht. Belangrijk aan een meerlaags coupon is dat deze niet hersluitbaar is. De bovenste laag van de coupon kan permanent worden verwijderd door middel van een perforatie.

Meer informatie

Fruitetiketten of fruitstickers worden veelvuldig gebruikt. Er is bijna geen fruit wat geen etiket heeft. Van groot tot klein, de mogelijkheden zijn zeer divers.

Meer informatie

Etiketten die hersluitbaar moet zijn kunt u waarschijnlijk van de voedingsverpakkingen. Een hetsluitbaar etiket zit op de verpakking geplakt om deze te kunnen openen en sluiten.

Meer informatie

Meer weten of advies op maat nodig?

Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat voor de etiketten op uw voedingsproducten? Plan direct een afspraak in met één van onze productspecialisten.  Bij een afspraak krijgt u altijd:

  •  Advies op maat helemaal gericht op uw producten en etiketten
  •  Demomodellen van verschillende soorten etiketten
  •  Productsheets (informatiebladen) van onze producten
  •  Teststrookjes van verschillende materialen (indien gewenst)

Maak direct uw afspraak

Maak direct een afspraak met één van onze productspecialisten. Bij u op locatie, wanneer u het uitkomt.

Afspraak maken >>