Etiketten, labels of stickers voor bedrijven in de food industrie

Levensmiddelen & Zuivel

Brand awareness is ontzettend belangrijk binnen de levensmiddelen industrie voor de besluitvorming van de consument. Zeker wanneer de productkeuze enorm is. Wij begrijpen dat een goed gedrukt etiket hier ontzettend waardevol is. Onze zelfklevende etiketten helpen u bij het ontwikkelen van een unieke naamsbekendheid bij uw doelgroep.


Voedselveilige etiketten en echt opvallen in het winkelschap

Gegarandeerde kwaliteit, zekerheid dat het product voedselveilig is en er daarnaast voor zorgen dat de producten echt opvallen in het winkelschap! Kies voor gecertificeerde materialen en lijmen. Val op in het winkelschap met bijvoorbeeld een spotvernis of metallic look.


Efficiënt drukken tegen lage kosten

Introductie van een nieuw product of smaak? Of bestaat uw portfolio uit veel verschillende etiketten en kleinere oplages? Geen probleem, onze drukkerij beschikt over meerdere digitale drukpersen waardoor snelle levertijden en lage kosten gerealiseerd kunnen worden.


Alles onder één dak, snel geregeld!

Volgende week een extra productielijn ingepland en onverwachts extra etiketten nodig? Doordat het ‘’alles onder één dak’’ principe kunnen de etiketten snel op de plaats van bestemming geleverd worden.

Etiketten voor de Food industrie

Etiketten voor de Foodsector: Hoge kwaliteit etiketten met een professionele uitstraling. Werkt u in de foodindustrie en heeft u etiketten nodig waarbij de uitstraling ontzettend belangrijk is? Altrif Label is dé specialist als het gaat om het bedrukken van etiketten op rol in de voedselindustrie.

Zorg dat uw producten echt opvallen in de winkelschappen met een professionele uitstraling! Kies voor gegarandeerde kwaliteit en voedselveilig gedrukte etiketten. Wij maken het adviseren, opmaken en bedrukken van uw etiketten voor u makkelijker.   Onze etikettendrukkerij beschikt over zowel het ISO22000 als het FSSC 22000 certificaat en zijn dus volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen als het gaat om het voedselveilig produceren van zelfklevende etiketten.

Kortom, als u een oplossing zoekt voor op maat gemaakte etiketten op: flessen, potjes, zakjes, bakjes, doosjes of etiketten geschikt voor een weegschaal, diepvries of koeling: Uw etiketten worden altijd op maat gemaakt, beschikken over een hoge kwaliteit en laten uw product echt stralen in de winkelschappen.

Stel direct uw vraag

Meer weten? Stel hier uw vraag en ontvang antwoord van één van onze productspecialisten.

Stel hier uw vraag >

Veel gebruikte oplossingen in de food industrie

Een banderol is een wikkel die om het eindproduct of verpakking heen bevestigd wordt. Een banderol is niet...

Meer informatie

Meer weten of advies op maat nodig?

Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat voor de etiketten op uw producten? Plan direct een afspraak in met één van onze productspecialisten.  Bij een afspraak krijgt u altijd:

  •  Advies op maat helemaal gericht op uw producten en etiketten
  •  Demomodellen van verschillende soorten etiketten
  •  Productsheets van onze producten
  •  Teststrookjes van verschillende materialen (indien gewenst)

Maak direct uw afspraak

Maak direct een afspraak met één van onze productspecialisten. Bij u op locatie, wanneer u het uitkomt.

Afspraak maken >