Etiketten, labels of stickers voor bedrijven in de cosmetica

Etiketten voor cosmetische producten: shampoos, make-up & crèmes

Ga mee in de laatste trends van de cosmeticabranche en speel in op de behoeftes van uw klant. Geef uw producten een luxe uitstraling door gebruik te maken van ons breed assortiment aan hoogkwalitatieve etiketten.

Denk hierbij aan het gebruik van hoogwaardige veredelingstechnieken als folie, embossing, uv-lak en meer. 

Creër een passende uitstraling bij uw product

  • Geef uw product een luxe uitstraling door te kiezen voor bijvoorbeeld transparante, metallic of gemini etiketten. Zo krijgt uw product de opvallende uitstraling die het verdiend!

Productinformatie in meerdere talen op één etiket

Ruimtegebrek is een veelvoorkomend onderwerp binnen de chemische industrie. Met onze meerlaags etiketten plaatst u gemakkelijk meerdere talen & gevarentekens op één etiket. 

 

 

Alles onder één dak, snel geregeld!

Volgende week een extra productielijn ingepland en onverwachts extra etiketten nodig? Doordat het ‘’alles onder één dak’’ principe kunnen de etiketten snel op de plaats van bestemming geleverd worden.

Etiketten voor de Cosmetica-industrie

Etiketten voor de cosmetica sector: Werkt u in de cosmeticabranche waar de uitstraling van uw producten essentieel is? Wilt u daarbij ook onderscheid creëren ten opzichte van andere producten. Uw wensen in combinatie met onze expertise in hoogkwalitatieve etiketten zorgen ervoor dat uw product de opvallende uitstraling krijgt die het verdiend!

Onze etiketten laten uw producten stralen én bieden de producten een toegevoegde waarde. [U kunt bijvoorbeeld een QR-code plaatsen op het etiket.] Onze prepress collega's beschikken over veel kennis en kunde in o.a. Photoshop, Illustrator en Indesign. Uw wensen kunnen dus goed vertaald worden naar een op maat gemaakt etiket.

Wilt u dus dat uw cosmeticaproducten opvallen bij de klant? Wij adviseren u graag over de opmaak van het etiket. Zo creëren wij samen een opvallend en aantrekkelijk etiket voor al uw producten

Stel direct uw vraag

Meer weten? Stel hier uw vraag en ontvang antwoord van één van onze productspecialisten.

Stel uw vraag >>

Veel gebruikte oplossingen in de cosmetica industrie

Meer weten of advies op maat nodig?

Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat voor de etiketten op uw producten? Plan direct een afspraak in met één van onze productspecialisten.  Bij een afspraak krijgt u altijd:

  •  Advies op maat helemaal gericht op uw producten en etiketten
  •  Demomodellen van verschillende soorten etiketten
  •  Productsheets van onze producten
  •  Teststrookjes van verschillende materialen (indien gewenst)

Maak direct uw afspraak

Maak direct een afspraak met één van onze productspecialisten. Bij u op locatie, wanneer u het uitkomt.

Afspraak maken >