Meerlaags etiketten voor bedrijven

Extra ruimte op producten of verpakkingen

Meerlaags Etiketten

Zoekt u etiketten op rol om bijvoorbeeld meertalige productinformatie op één etiket te drukken? Wij zijn dé leverancier als het gaat om deze productcategorie. Sandwich, coupon, booklet en zelfs een triolabel etiketten zijn voor ons geen probleem. Bent u op zoek naar voldoende ruimte voor uw cummunicatiedoelen maar moet u ook rekening houden met gevarentekens en verplicht te vermelden informatie? Dan is een meerlaags etiket, bijvoorbeeld een booklet, een uitermate geschikte oplossing. Ook worden deze etiketten regelmatig gedrukt voor kortingsacties, of promotionele activiteiten. Dit kan een duolabel, twinlabel of triolabel zijn in verschillende uitvoeringen. 

Heeft u interesse en bent u op zoek naar meer informatie over ons als etikettenleverancier? Of bent u op zoek naar een specifieke oplossing? Ga dan direct naar de betreffende productpagina en vraag meteen een op maat gemaakte offerte aan. Binnen 24u ontvangt u reactie op uw aanvraag.

Zie hieronder onze verschillende Meerlaags Etiketten

Stel direct uw vraag

Meer weten? Stel hier uw vraag en ontvang antwoord van één van onze productspecialisten.

Stel uw vraag >

 

Een Meerlaags Coupon Etiket is een constructie waarbij er twee etiketten van hetzelfde formaat op elkaar zijn aangebracht. Belangrijk aan een meerlaags coupon is dat deze niet hersluitbaar is. De bovenste laag van de coupon kan permanent worden verwijderd door middel van een perforatie.

Meer informatie

Duo labels zijn er in vele soorten en maten. Deze meerlaagse etiketten zijn één van onze specialiteiten.

Meer informatie

Heeft u specifieke wensen op het gebied van zelfklevende etiketten? Denk bijvoorbeeld aan een specifieke vorm, kleur, afwerking of toepassing? Dan is de kans groot dat wij u kunnen helpen.

Neem contact met ons op

Meer weten of advies op maat nodig?

Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat voor de etiketten op uw producten? Plan direct een afspraak in met één van onze productspecialisten.  Bij een afspraak krijgt u altijd:

  •  Advies op maat helemaal gericht op uw producten en etiketten
  •  Demo-modellen van verschillende soorten etiketten
  •  Productsheets met alle informatie van onze producten
  •  Teststrookjes van verschillende materialen (indien gewenst)

Maak direct uw afspraak

Maak direct een afspraak met één van onze productspecialisten. Bij u op locatie, wanneer u het uitkomt.

Afspraak maken >