Altrif Label - St-Luc - Microbox

Twee Families worden één

Zoals u misschien wel eerder heeft gelezen in de vele nieuwsberichten, is Altrif Label per juli 2016 samengegaan met St-Luc Labels & Packaging en Microbox Packaging. Met deze fusie vallen er nu drie bedrijven onder één familie, waardoor wij - met alle producten in ons assortiment - dé totaaloplosser worden in de verpakkingsmarkt. De combinatie van verschillende druktechnieken als Conventioneel en Digitaal, zorgen ervoor dat u voor zowel kleine als grote oplages bij ons terecht kunt. Ten alle tijden is natuurlijk snelheid en kwaliteit gegarandeerd.

Kijkende naar de verschillende markten/branches waar wij in opereren, zijn de bedrijven eveneens complementair aan elkaar. Waar Altrif sterk is in de Olie en Petrochemie sector, zijn St-Luc en Microbox goed vertegenwoordigd in de Food, Cosmetica en Chocolaterie. 

Bij ons kunt u dus terecht voor al uw vragen betreffende: etiketten, foliebedrukking, flexibele verpakkingen en vouwkartonnage.

Ieder zijn Specialiteit:

 

Altrif Label

Van origine is Altrif Label een echte etikettenfabrikant. Met meer dan 30 jaar aan ervaring is Altrif Label dé specialist in de Nederlandse, maar ook Buitenlandse markt. Naast de verschillende soorten Zelfklevende Enkellaags Etiketten, zit haar kracht voornamelijk in de verschillende soorten Meerlaagse etiketten. Enkele voorbeelden van specialities van Altrif:

 • Booklet Etiketten
 • Dry Peel Etiketten
 • Peel en Reseal Etiketten
 • Trio Etiketten
   
 1. Wilt u meer weten over de Producten van Altrif Label?

Producten Over Altrif

St-Luc Labels & Packaging

St-Luc is een echt Belgisch familiebedrijf met eveneens een berg aan ervaring. Binnen de markt is St-Luc Labels & Packaging de autoriteit op het gebeid van Folies en Shrinksleeves. Eveneens uniek bij St-Luc zijn de verscheidene afwerkings-mogelijkheden op Digitale etiketten. Enkele voorbeelden van de producten van St-Luc:

 • Shrinksleeves

 • Linerless Labels

 • Foliebedrukking

 

Wilt u meer weten over de Producten van St-Luc Labels & Packaging?

Producten Over St-luc

Microbox Packaging

Onze Franse partner Microbox Packaging is dé specialist in verschillende soorten Vouwkarton Verpakkingen. Microbox is een Flexibele partner die in de kartonnage markt snelle levertijden hanteert. Eveneens zijn de voedselveilige verpakkingen een belangrijk punt in de markt. Microbox en St-Luc zijn eerder gefuseerd en vormen al langer een sterk duo. Enkele voorbeelden van producten van Microbox:

 • Voedselveilige verpakkingen

 • Verlijmde kartonnen verpakkingen

 • Geschenkverpakkingen

Wilt u meer weten over de Producten van Microbox Packaging?

Producten

Trio-Label by Altrif

Shrinksleeves by St-Luc

Kartonnage by Microbox

Samen dé Totaaloplosser 

Zoals hierboven te lezen is zijn de drie bedrijven enerzijds verschillend door hun eigen sterke productportfolio, maar anderzijds zeer complementair aan elkaar. Het voordeel van drie bedrijven in een is dat u nu een one stop shop heeft voor al uw verpakkingsvragen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij beloven u een snelle reactie en een gegarandeerde oplossing voor uw verpakkingsvraag.

Afspraak met een Specialist  Stel hier uw Vraag