Etiketten, labels of stickers voor bedrijven in de logistieke sector

Etiketten en Verpakkingen voor transport en logistiek

Barcode & inprintbare etiketten

Zoals snelheid in de transportsector een grote rol speelt, speelt het ook een grote rol bij Altrif Label. Wij leveren onze op maat gemaakte etiketten snel bij u op locatie. Door de hoge kwaliteit van onze blanco etiketten, kunt u de etiketten ook zelf inprinten.

Barcode en adresetiketten voor uw zendingen

  • Barcodes, adreslabels of verzendetiketten nodig? Kies voor de blanco etiketten van Altrif Label. Deze etiketten kunt u handig zelf bewerken in uw eigen printer.

Hoogwaardige informatiedragers met langdurige houdbaarheid

Wij begrijpen dat de informatie op logistieke etiketten ten alle tijden goed leesbaar moet zijn en blijven. Onze etiketten hiervoor bij uitstek geschikt.

Alles onder één dak, snel geregeld!

  • Snel etiketten nodig? Doordat onze productielijnen kort zijn, kunnen wij in hoge tempo de etiketten leveren op de plaats van bestemming.

Etiketten voor de transport & logistiek industrie

Etiketten voor de logistieke sector: Wilt uw bedrijf etiketten die van zeer hoge kwaliteit zijn? Altrif Label is binnen de Benelux de grootste etikettendrukkerij op het gebied van digitale druk. Ons aanbod van etiketten is zeer uitgebreid. Onze etiketten worden dan ook op maat gemaakt. 

Binnen Altrif Label hechten wij veel waarde aan kwaliteit. Onze certificeringen zijn bewijzen dat onze processen zijn beoordeeld en goedgekeurd. Met het behalen van ISO9001 is ons kwaliteitsmanagementsysteem erkend.

Zoekt u dus etiketten voor uw organisatie dan bent u bij Altrif Label aan het juiste adres.. Zo kunt u ook blanco etiketten bestellen, die u zelf kunt printen met uw eigen printer.

Stel direct uw vraag

Meer weten? Stel hier uw vraag en ontvang antwoord van één van onze productspecialisten.

Stel je vraag >>

Veel gebruikte oplossingen in de logistieke sector

Een blanco etiket is een etiket zonder enige vorm van bedrukking. Blanco etiketten zijn prima te beschrijven of te verwerken.

Meer informatie

Meer weten of advies op maat nodig?

Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat voor de etiketten op uw producten? Plan direct een afspraak in met één van onze productspecialisten.  Bij een afspraak krijgt u altijd:

  •  Advies op maat helemaal gericht op uw producten en etiketten
  •  Demomodellen van verschillende soorten etiketten
  •  Productsheets van onze producten
  •  Teststrookjes van verschillende materialen (indien gewenst)

Maak direct uw afspraak

Maak direct een afspraak met één van onze productspecialisten. Bij u op locatie, wanneer u het uitkomt.

Afspraak maken >