Bekijk al onze Etiketten

Heeft u etiketten nodig voor uw bedrijf? Bekijk dan onze mogelijkheden. 

Al 35 jaar dé partner in het drukken van etiketten voor de zakelijke markt

Bent u op zoek naar een etikettendrukkerij met veel expertise en knowhow over zelfklevende etiketten op rol? Dan moet u bij ons zijn. Wij zijn al meer dan 30 jaar specialist in het drukken etiketten, van enkellaags tot speciale meerlaagse etiketten. Voor iedere bedrijfstak bieden wij oplossingen op maat aan. Zelfklevende etiketten zijn zeer belangrijk binnen uw productstrategie. Een professioneel en visueel aantrekkelijk gedrukt etiket draagt in positieve zin bij aan de pakkans en verkoopcijfers van uw producten. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om voor zelfs de meest complexe etiket ideeën een advies op maat te bieden. 

Zie hieronder meer informatie over onze verschillende productengroepen.

Stel direct uw vraag

Meer weten over etiketten? Stel hier uw vraag en ontvang antwoord van één van onze productspecialisten.

Stel uw vraag >

 

Onze Productcategorieën

Klik op de verschillende productcategorieën om ons totale productaanbod te zien. Er zijn veel bestaande soorten etiketten maar er zijn zeker ook mogelijkheden voor een oplossing op maat. 

Wilt u op maat gemaakte etiketten op rol bestellen voor uw product of verpakking? Bekijk dan onze bedrukte etiketten. Wij bieden oplossingen in allerlei soorten en maten. Dit varieert van de standaard multi- color etiketten tot de meer specialistische oplossingen

Onze enkellaags etiketten

Bent u op zoek naar een optimale productbeveiliging? Belangrijk dat het direct zichtbaar is als uw verpakking onrechtmatig geopend is? Of wenst u zeker te weten dat u met het origineel te maken heeft? Bekijk dan al onze beveiligingsetiketten

Onze beveiligingsetiketten

Linerless labels zijn een nog wat onbekende groep etiketten in de Benelux. Deze labels typeren zich doordat zij geen backing materiaal hebben. Lees meer over Linerless.

Onze linerless labels

Heeft u specifieke wensen op het gebied van zelfklevende etiketten? Denk bijvoorbeeld aan een specifieke vorm, kleur, afwerking of toepassing? Dan is de kans groot dat wij u kunnen helpen.

Neem contact met ons op

Meer over Etiketten

Etiketten Bestellen

Hoe gaat het bestellen van etiketten in zijn werk? Wat komt er bij kijken en waar moet je als bedrijf rekening mee houden. Lees hier meer over hoe dit bij Altrif in zijn werk gaat. We proberen het proces altijd zo makkelijk mogelijk te houden.

afbeelding pijl.jpg

Een Etikettendrukkerij

Hoe werkt een Etikettendrukkerij en wat komt daar nou allemaal bij kijken? Krijg hier een kijkje in onze keuken en zie hoe een drukkerij te werk gaat. Van het begin bij een klant aanvraag - naar de orderverwerking en productie - tot de verpakkingen levering. 

efficient-drukken.jpg

Etiketten op Rol

Natuurlijk worden etiketten op rol geleverd. Etiketten zijn van fundamentele invloed op de uiteindelijke presentatie van uw product. De informatie en de look van het etiket moet uw klant overtuigen tot een aankoop. Lees hier meer over de noodzaak van etiketten op rol. 

etiketten-voor-uw-branche-2.jpg

Meer weten of advies op maat nodig?

Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat voor de etiketten op uw producten? Plan direct een afspraak in met één van onze productspecialisten.  Bij een afspraak krijgt u altijd:

  •  Advies op maat helemaal gericht op uw producten en etiketten
  •  Demomodellen van verschillende soorten etiketten
  •  Productsheets van onze etiketten
  •  Teststrookjes van verschillende materialen (indien gewenst)

Maak direct uw afspraak

Maak direct een afspraak met één van onze productspecialisten. Bij u op locatie, wanneer u het uitkomt.

Afspraak maken >>