Kennis / Meer informatie

Heeft u een specifieke vraag, of zoekt u inspiratie?
Lees hier meer over relevante onderwerpen voor etiketten en verpakkingen.

Handige Informatie & Inspiratie Opdoen

Altrif Label deelt graag haar kennis over het ontwerpen, ontwikkelen en drukken van zelfklevende etiketten en verpakkingen. Dit hoort bij onze rol als toonaangevende drukkerij in de Benelux. Of dit nu algemene informatie is voor een beginnend bedrijf, of antwoorden op complexe vraagstukken. Dit doen wij zeker niet uitsluitend voor onze klanten. Wees dus niet bang en contacteer Altrif voor uw verpakking.  

Hieronder vindt u naast functionele informatie zoals ons rolwikkelschema & de leveringsvoorwaarden ook ons blog. Wij publiceren maandelijks artikelen over wat er speelt in de markt. Zo houden wij u op de hoogte en delen wij onze kennis. Eveneens kunt u hier onze gratis productsheets downloaden. 

Het Altrif Blog

Er zijn maar weinig drukkerijen in de Benelux die een blog bijhouden. Veel publiceren nieuwsartikelen (net als ons) maar echte publicaties over wat er speelt in de markt zien wij weinig. Juist die artikelen zijn interessant voor u als merk/producteigenaar. U zoekt immers een opvallende verpakking om uw product eruit te laten springen. Lees maar eens enkele van onze blogartikelen en zie wat voor u relevant is. Of schrijf u hieronder in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Blog >>

 

Productsheets

Bent u benieuwd naar onze individuele producten en de specificaties hiervan? Download dan gratis onze productsheets. Wij voorzien op deze sheets een omschrijving, afbeelding, materiaalmogelijkheden en afwerkingen. Staat een bepaald product er niet bij? Neem dan contact op met onze productspecialist. Grote kans dat wij het product wel kunnen maken voor u. Eveneens hebben wij verschillende brochures met een totaalplaatje van Altrif Label. 

Productsheets >>

Colour Management

Voor kwalitatief drukwerk is colour management van vitaal belang. Altrif Label drukt volgens de internationale ISO normen. Dit houdt in dat ons drukwerk aan de Europese standaarden voldoet. Met daarnaast onze eigen colour management expert in-house zorgen wij voor optimaal drukresultaat voor etiketten, labels en stickers. Lees hieronder meer over Colour Management bij Altrif Label en wat dat betekend voor verpakkingen.

Colour Management >>

Nuttige informatie: 

Hier vindt u onze aanleverspecificaties om uw artwork op de juiste wijze aan te leveren bij onze inhouse DTP studio. Het correct aanleveren

Volgende

De rolwikkeling bepaalt de plaatsing van het etiket op de rol. Denk hierbij aan een binnen- of buitenwikkeling, de richting en de leesbaarheid van het etiket.

Volgende

Heeft u alleen een idee maar nog geen artwork? Ook dat is geen enkel probleem. Wij kunnen ook volledig uw etiket opmaken. u bespreekt uitvoerig uw wens

Volgende

Mist u bepaalde informatie? Meld het ons alstublieft.

Contact Altrif Label >>