Etiketten, labels of stickers voor bedrijven in de chemische industrie

Industriële middelen voor reiniging of bestrijding

Door hoge eisen te stellen aan de kwaliteit van onze etiketten, komen we tegemoet aan de eisen in de chemiebranche. De etiketten gaan lang mee en blijven goed intact. Ook het plaatsen van grote hoeveelheden informatie op het etiket is bij ons geen enkel probleem. 

Met behulp van meerlaagse etiketten kunt u bijvoorbeeld uw productinformatie in meerdere talen op u product plaatsen. Ideaal voor bijvoorbeeld de export. 

Productinformatie in meerdere talen op één etiket

Ruimtegebrek is een veelvoorkomend onderwerp binnen de chemische industrie. Met onze meerlaags etiketten plaatst u gemakkelijk meerdere talen & gevarentekens op één etiket. 

Hoogwaardige informatiedragers met langdurige houdbaarheid

Wij begrijpen dat de informatie op chemische etiketten ten alle tijden goed leesbaar moet zijn en blijven. Onze etiketten hiervoor bij uitstek geschikt en volledig volgens de laatste CLP-wetgeving opgemaakt.

Efficiënt drukken zorgt voor snelle levertijden

  • Snelheid is belangrijk bij Altrif Label. De productielijnen zijn kort, wat handig is voor de snelle levering voor uw etiketten.

Etiketten voor de Chemische industrie

Etiketten voor de chemische sector: Zoekt u etiketten voor uw producten in de chemische industrie? Altrif Label is binnen de Benelux de grootste etikettendrukkerij op het gebied van digitale druk. Wij adviseren u graag middels welke werkwijze u uw producten het beste kunt presenteren door verpakkingen van hoogkwalitatieve etiketten te voorzien.

Altrif Label is zich bewust van de ontwikkelingen in de chemische industrie in de richting van duurzaamheid. Ons kwaliteitsmanagementsysteem is met het behalen van ISO9001 erkend. Wij zijn dus volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo kunnen wij telkens één stap voor blijven.

Wilt u hoog kwalitatieve etiketten voor uw producten in de chemische industrie? Dan biedt Altrif Label u graag een oplossing met haar kwalitatieve, op maat gemaakte etiketten.

Stel direct uw vraag

Meer weten? Stel hier uw vraag en ontvang antwoord van één van onze productspecialisten.

Contact / Stel uw vraag >>

Veel gebruikte oplossingen in de chemische industrie

Meer weten of advies op maat nodig?

Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat voor de etiketten op uw producten? Plan direct een afspraak in met één van onze productspecialisten.  Bij een afspraak krijgt u altijd:

  •  Advies op maat helemaal gericht op uw producten en etiketten
  •  Demomodellen van verschillende soorten etiketten
  •  Productsheets van onze producten
  •  Teststrookjes van verschillende materialen (indien gewenst)

Maak direct uw afspraak

Maak direct een afspraak met één van onze productspecialisten. Bij u op locatie, wanneer u het uitkomt.

Afspraak maken >