Ons team

Ontmoet het heldenteam......

Ons team bestaat uit vrolijke, enthousiaste medewerkers die dagelijks met veel passie en inzet aan het werk gaan. Elke dag zijn er ruim 100 medewerkers bezig om uw etiketten helemaal zoals u het wilt hebben te produceren.

Elke afdeling bestaat uit een team van zeer deskundige medewerkers welke uitermate gespecialiseerd zijn in hun vakgebied. Zo kunnen wij u elke dag voorzien van de optimale service, kwaliteit en klantvriendelijkheid die u van ons bent gewend. Altijd al benieuwd geweest wie dat gezicht is achter die vrolijke en behulpzame stem aan de andere kant van de lijn. Onze verkoopmedewerkers stellen zich graag aan u voor. 

Verkoop buitendienst

 

Rudolf de Haan

Accountmanager

 

Sasa Veselinovic

Accountmanager

 

Jan Dekkers

Accountmanager

 

Marijn Kerremans

Accountmanager

 

Verkoop binnendienst


Ad van Loon

Coördinator verkoop binnendienst

 


Martin Martijn

Commercieel medewerker binnendienst

 

Stefan Hagens

Commercieel medewerker binnendienst

Werken bij Altrif Label? 

Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan en wil je graag in de grafische sector werken? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar onze HR-afdeling en wie weet werk jij straks bij Altrif Label.

Vacatures

Commercieel contact?

Heeft u een project waar u etiketten, vouwkarton of flexibele verpakkingen voor zoekt? Neem contact met ons op en wij zorgen voor een advies op maat voor uw product. 

Contact met de verkoopafdeling