Onze Organisatie

Altrif Label Etikettendrukkerij

 

Altrif Label is één van de grootste etikettendrukkerijen van de Benelux. In meer dan 30 jaar zijn we gegroeid van een garagebox naar een drukkerij met meer dan 100 medewerkers. Onze etiketten leveren wij inmiddels in meer dan 16 landen door heel Europa.  We zijn eigenaar van één van de grootste digitale drukstraten en beschikken daarnaast over ontzettend veel kennis van speciaal drukwerk. Altrif Label levert naast standaard drukwerk ook booklet, peel & reseal en beveiligingsetiketten & bedrukte folie in de food, olie, cosmetica, beverage en chemische industrie.

Onze Historie

Altrif Label bestaat inmiddels meer dan 30 jaar. In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid van een familiebedrijf, gestart in een garagebox, tot één van de grootste etikettendrukkerijen van de gehele Benelux met meer dan 100 medewerkers. Zeker na onze fusie met St-Luc Labels & Packaging zijn wij een prominente speler die dé totaal oplosser in de markt wil zijn. Ontdek via onze tijdlijn het volledige verhaal van 1973 tot nu.
 

Ga terug in de tijd >
 

Corporate story

Met jarenlange ervaring is Altrif Label pionier als het gaat om digitaal drukken van etiketten in Nederland. HIermee waren wij de eerste full service etikettendrukkerij die zowel meerlaags als standaard producten kon aanbieden. Inmiddels produceren we dagelijks miljoenen etiketten voor honderden bedrijven in de Benelux. Wij helpen hen met het optimaal presenteren van hun merk of product, simpelweg door het leveren van echt kwaliteitsdrukwerk. Lees hier meer over onze strategie, visie en missie. 
 

Lees ons verhaal >

Certificeringen

Altrif Label is uitgegroeid van een Brabant's familiebedrijf naar een internationale etikettendrukkerij. Door de jaren heen zijn we succesvol geweest op meerdere vlakken. Niet alleen in de groei van de organisatie maar ook van buitenaf zijn onze prestaties niet onopgemerkt gebleven. We zijn dan ook ontzettend trots op de erkenning voor ons werk. Lees hier meer over onze Certificaten.
 

Certificaten >
 

 

Productiemethoden

Etiketten worden op worden op verschillende manieren gedrukt. Bent u benieuwd naar de verschillende productiemethoden die wij gebruiken? Of zoekt u bijvoorbeeld specifiek digitaal gedrukte etiketten? Lees dan verder over de productiemethoden van Altrif Label. Onder het motto: "van ambachtelijk conventioneel tot hightech digitaal" vertellen wij u meer.  

 

Productiemethoden

Nog geen klant van Altrif Label maar wel benieuwd naar de mogelijkheden?
 

Neem contact met mij op >

Bezoekadres

Altrif Label B.V.
Gewenten 39
4704 RE Roosendaal

Openingstijden

Maandag          08:00 - 17:00
Dinsdag            08:00 - 17:00
Woensdag        08:00 - 17:00
Donderdag       08:00 - 17:00
Vrijdag             08:00 - 16:30