Flexibles / Flexibele Verpakkingen

Zowel voor de kleine als grote oplages voor bedrijven

Flexibele Verpakkingen: de Oplossing voor Uw Product

Bent u op zoek naar de juiste verpakking voor uw product? Met flexibele verpakkingen kunt u veel kanten uit om u product optimaal te presenteren voor uw doelgroep. Samen met onze partner St-Luc Labels en Packaging bedienen wij een groot segment aan nationale en internationale klanten. Een (flexibele) verpakking is belangrijk om uw product goed tot zijn recht te laten komen. Deze moet immers vaak de consument overtuigen tot een aankoop! Altrif Label heeft een ruim aanbod in verschillende soorten flexibele verpakkingen. In onze eigen drukkerij produceren wij onder andere: sachets, flowpacks, shrinksleeves en banderollen. Op onze website  lichten wij per product  toe waar u rekening mee moet houden voor een optimaal product.  

Flexibele verpakkingen kunnen worden gesplitst tussen Shrinksleeves en Folie toepassingen. Lees hieronder over de verschillende soorten Sleeves en Folies. Bent u benieuwd of onze flexibele verpakkingen op uw bestaande machine passen? Lees dan hier over de verschillende machinetoepassingen en onze producten.

 

Klik hieronder voor ons assortiment van Krimpsleeves en Folietoepassingen

Stel direct uw vraag

Meer weten? Stel hier uw vraag en ontvang antwoord van één van onze productspecialisten.

Stel uw vraag >

 

Shrink Sleeves

altrif-label-290.jpg

Als u een verpakking zoekt die uw product voor 360 graden bedekt voor uw productinformatie, dan is een krimp/shrink sleeve de oplossing. Lees hier meer over de mogelijkheden en ons aanbod.

>> Meer over Shrink Sleeves

Folie 

altrif-label-supermarkt-jumbotron.jpg

Bedrukte en onbedrukte folie is een veel toegpaste verpakking voor producten. Van de bekende kant en klaar maaltijden tot snoepverpakkingen. Lees hier meer over folie en onze mogelijkheden.

>> Meer over Folie toepassingen

Productie en Branches


Qua productie is onze HP Indigo 20.000 dé pers voor flexibele verpakkingen! Deze digitale machine is gespecialiseerd in korte oplages tegen lage kosten. Eveneens gebruiken wij deze pers veel voor gepersonaliseerde verpakkingen, de trend van deze tijd. Cliché en opstartkosten behoren met de HP tot het verleden.  Lees er meer over in ons artikel over de HP 20.000. Ten opzichte van de HP bieden onze Flexo persen de oplossing voor de grote oplages. Wij adviseren u over de meest voordelige oplossing voor uw vraag.

Onze flexibles zijn toepasbaar in (bijna) elke markt. Zowel de food als de non-food markt gebruiken onze producten. Door ons BRC certificaat garanderen wij veiligheid in de voedingssector en uw producten.  Bekijk onze aparte branches pagina over wat gebruikelijk is in uw specifieke markt. Staat u markt er niet bij? Neem dan contact met ons op voor een advies op maat. 

Zie hieronder enkele voorbeelden van onze producten

Sachets

Krimpsleeves

Topseals

Banderollen

Waarom Altrif Label voor uw Flexibles?

  • Specialist in zowel kleine (flexo) als grote (digitaal) oplages
  • Snelle levertijden, waar dit in de markt niet regulier is
  • High-Tech prepress afdeling met de  nieuwste technologieën. 
  • +20 jaar ervaring in de markt
  • Samples en Demo modellen gratis op aanvraag
  • Advies op maat is geen probleem

Hoe nu verder?

Overtuigd van de mogelijkheden voor uw verpakkingswens?  Neem vrijblijvend contact met ons op:

  • Offerte op maat
  • Afspraak met een specialist
  • Stuur mij demo modellen

Contact