Over Altrif Label

Een Noord-Brabants familiebedrijf met bewezen expertise in de markt

Over Altrif Label

Altrif Label is één van de grootste etikettendrukkerijen van de Benelux. In 30 jaar zijn we gegroeid van een garagebox naar een drukkerij met meer dan 100 medewerkers. Onze etiketten leveren wij inmiddels in meer dan 16 landen door heel Europa. We zijn eigenaar van één van de grootste digitale drukstraten en beschikken daarnaast over veel kennis van speciaal drukwerk. Altrif Label levert naast standaard drukwerk ook booklet-, peel & reseal-, beveiligingsetiketten & bedrukte folie. Deze producten leveren wij in zeer veel markten waaronder de: food, olie, cosmetica, beverage en chemische industrie.

De filosofie van Altrif Label is samen te vatten in drie pijlers: kwaliteit, flexibiliteit en snelheid. Klk op de onderstaande knoppen om meer hierover te lezen.

Kwaliteit     Flexibiliteit     Snelheid

Lees hieronder meer over ons Familiebedrijf!


Onze organisatie

Al 30 jaar de specialist op het gebied van zelfklevende etiketten. We zijn gegroeid van een garagebox naar een bedrijf met meer dan 100 mensen. Continue groeien en innoveren, dat is Altrif Label.

> Meer over onze organisatie

 


Werken bij Altrif Label

Werken bij Altrif Label betekent deel uitmaken van één van de grootste etikettendrukkerijen in de Benelux. We zijn continue op zoek naar talent om onze organisatie te versterken.

> Werken bij + Vacatures


Ons Team

Onze mensen zijn ontzettend belangrijk in het succes van Altrif Label. Dagelijks werken we met zijn allen aan het verbeteren van onze producten. Benieuwd naar wie zij zijn? 

Bekijk ons Altrif Team

Altrif Label & St-Luc - Dé Totaal Oplossers 

Zoals u misschien wel eerder heeft gelezen in de vele nieuwsberichten, is Altrif Label per juli 2016 samengegaan met St-Luc Labels & Packaging en Microbox Packaging. Met deze fusie vallen er nu drie bedrijven onder één familie, waardoor wij - met alle producten in ons assortiment - dé totaaloplosser worden in de verpakkingsmarkt.

Bij ons kunt u vanaf nu dus terecht voor al uw vragen betreffende: etiketten, folie bedrukking, flexibele verpakkingen en vouwkartonnage.  
 

Altrif Label - St-Luc - Microbox

Onze Filiosofie

Dat er meerdere drukkerijen zijn dat weten we. Maar waarom moet u nou juist voor Altrif Label kiezen? Wat onderscheidt ons nu van de andere drukkerijen in de Benelux. Deze vraag beantwoorden wij u graag aan de hand van onze filosofie. Hier leggen wij uit waar onze kracht in de drukkerijwereld ligt en hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen. 

Daarnaast hebben wij natuurlijk meerdere referenties die al jaren met ons samenwerken. Zij onderbouwen ons verhaal met hun persoonlijke ervaringen. 

Wij geloven dat het ligt aan onze drie pijlers: Kwaliteit, Snelheid & Flexibiliteit. Door deze drie facetten te combineren leveren wij het beste drukwerk voor uw product. 

 

Waarom Altrif?

Altrif Label en Certificeringen

Altrif Label is uitgegroeid van een Brabant's familiebedrijf naar een (inter)nationale etikettendrukkerij. Door de jaren heen zijn we succesvol geweest op meerdere vlakken. Niet alleen in de groei van de organisatie maar ook van buitenaf zijn onze prestaties niet onopgemerkt gebleven. We zijn dan ook ontzettend trots op de erkenning voor ons werk. Leer hier meer over onze certificaten.
 

Certificaten >

 

 

Duurzaamheid

Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker in het bedrijfsleven. Ook Altrif Label hecht zeer veer waarde aan een duurzame onderneming. Binnen onze organisatie zijn we dagelijks aan het zoeken naar balans tussen de 3 p’s: profit, people en planet

 

Duurzaamheid/Sustainability

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u nog geen bekende van ons maar wel benieuwd wat wij voor uw drukwerk kunnen betekenen? 
 

Direct contact >

 

Bezoek onze locatie?

Altrif Label B.V.
Gewenten 39
4704 RE Roosendaal

Routebeschrijving >>