Vouwkarton Verlijmd

Een unieke uitstraling met een maatwerk doosje voor uw product.

Vouwkarton Verlijmd als Verpakking

De toepasbaarheid van vouwkarton is zeer breed en verschillende type doosjes kunnen worden toegepast op vele verschillende producten. Vouwkarton wordt daarom toegepast in vele markten en sectoren. Van de voeding tot de cosmetica sector. Bij verlijmde vouwkarton zijn er verschillende soorten belijmingen mogelijk. Waaronder: langsnaad verlijmd, auto-lock verlijming, 4- of 6-punts verlijming en geneste bakjes.

Een voordeel van verlijmde doosjes is dat deze ook machinaal verwerkt kunnen worden. Dit zorgt voor een snellere verwerking en is hiermee ideaal voor de grotere oplages in de markt. Desalniettemin kent ook deze vouwkartonsoort mogelijkheden in grote als kleine oplages.

Een van de speerpunten van Altrif Label is haar maatwerk. Vaak komt het voor dat een bedrijf ons vraagt naar de mogelijkheden waarna wij met een oplossing op maat komen. Afhankelijk van uw behoefte adviseren wij u in de juiste vouwkarton verpakking voor uw product. Hiermee spelen wij in op een flexibele markt met diverse behoeften. Indien u niet uw gewenste product kunt vinden, neem dan zeker contact met ons op!

Bekijk hieronder onze verschillende verlijmde verpakkingen.

Direct Contact

Neem vrijblijvend contact op met een van onze productspecialisten. Wij helpen u graag verder.

Wilt u graag zelf teruggebeld worden op een voor u geschikt moment? Laat uw gegevens achter en wij contacteren u.

Contact Altrif         Bel mij terug

Een autolock verpakking refereert naar de sluiting van een doosje. Deze is met een autolock extra stevig en geschikt voor zwaardere producten.

Meer informatie

Kartonnen draagverpakkingen zorgen ervoor dat uw flessen gemakkelijk worden gebundeld. Bijvoorbeeld clips of draagmandjes voor bierflesjes.

Meer informatie

De pillow pack is een doosje in de vorm van een kussen en heeft een klemmende werking op uw product. Eveneens presenteert het uw product op een chique manier.

Meer informatie

Geschenkverpakkingen zijn een populaire kartonnen verpakking om producten te presenteren. Vaak worden deze verpakkingen gepromoot als cadeau/geschenk.

Meer informatie

Presenteer uw producten in een toonbankdisplay. Veelal gebruikt in winkels om producten extra onder de aandacht te brengen.

Meer informatie

Verlijmde bakjes zijn kartonnen verpakkingen met een verlijmde sluiting. Hierdoor hebben zij een gesloten bodem. Voor zowel food als non-food producten toepasbaar.

Meer informatie

Waarom vouwkarton/doosjes voor uw product?

 • Een unieke uitstraling t.o.v. ander verpakkingsvormen als etiketten of folie.
   
 • 100% voedselveilige verpakkingen mogelijk.
   
 • Mooie veredelingen geven uw product de gewenste uitstraling die u zoekt.
   
 • Maatwerk voor uw specifieke verpakking qua vorm, oplage en afwerking.
   
 • Ook ecologische oplossingen (karton) mogelijk.

 

Waarom verlijmde kartonnage bij Altrif Label?

 • Naast het vouwkarton kunnen wij ook alle overige verpakkingen voor u produceren (etiketten, folie, shrink sleeves etc.).
 • Advies vanuit Altrif Label voor de beste vorm van kartonnage voor uw product/vraag.
 • Eigen ontwikkeling van modellen van uw gewenste verpakking.
 • Jaren ervaring in verschillende markten en sectoren. 

Contact / hoe nu verder?

U bent overtuigd van vouwkarton voor uw verpakking. Hoe nu verder:

Meer informatie over een product 

Een offerte op maat (vrijblijvend)