Vouwkarton / Kartonnage

Geef uw product een verpakking om écht op te laten vallen

Vouwkartonnage: Voor een Unieke Uitstraling van Uw Product(en)

Zoekt u een geschikte verpakking voor uw product? Of wilt u uw huidige product extra aantrekkelijk maken met een doosje? Vouwkarton biedt hierin vele mogelijke oplossingen. Samen met onze partner Microbox Packaging heeft Altrif Label een breed assortiment aan vouwkartonnage. Reeds vele nationale en internationale bedrijven gebruiken onze producten. Of het nu gaat om producten die direct in een doosje verpakt worden (chocolade) of een geschenkverpakking, wij bedenken samen met u de best passende oplossing. Enkele voorbeelden zijn: conische doosjes, geschenkverpakkingen en auto-lock doosjes.

Wij weten als geen ander dat uw verpakking de klant moet overtuigen tot een aankoop, en de kwaliteit van het gekochte product moet tonen. Daarom is het belangrijk dat het doosje aantrekkelijk en onderscheidend is. Dit kan met de vorm maar ook met de afwerking. Vouwkarton kan onderverdeeld worden tussen verlijmde en onverlijmde doosjes. Daarnaast kunnen wij ook voedselveilige doosjes produceren. Deze producten zijn 100% veilig en kunnen zonder probleem direct in contact komen met voedingsartikelen. 

Zie hieronder onze verschillende productgroepen.

Direct Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op. Of u nu een vraag heeft of b.v. productvoorbeelden wilt ontvangen. 

Contact Altrif Label

Binnen vouwkarton is er een aparte groep voor Direct Food Contact. Deze verpakkingen kunnen gewoon direct in aanraking komen met voeding.

Meer informatie

Branches en Certificering

Vouwkartonnage wordt toegepast in vele markten. Door het BRC-Certificaat van ons zusterbedrijf zijn wij volledig gecertificeerd om voedselveilige verpakkingen te produceren. Denk hierbij aan vers verpakte voeding, chocolade of kaas. Waar moet u in uw markt nu aan denken, en welke producten worden vaker gebruikt? Zie onze aparte branches pagina voor meer informatie. Staat uw markt er niet bij? Neem contact met ons op voor een advies op maat.

Ook al heeft uw product al een bestaande verpakking, vouwkarton kan u net dat beetje onderscheidend vermogen geven om de klant te overtuigen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een nekhanger om een fles wijn of een chique doosje voor uw nagellak. Er zijn meerdere voordelen aan het gebruik van vouwkarton voor uw product. Zo heeft u meer ruimte voor uw commerciële informatie en geeft een doosje meer gevoel aan een product mee. En wie vindt het nou niet leuk om iets uit te pakken?

Zie hieronder enkele voorbeelden van ons kartonnage assortiment

Waarom Altrif Label voor uw Vouwkarton?

  • Snelle levering van vouwkarton
  • High-Tech prepress afdeling met de nieuwste technologieën voor een optimale opmaak 
  • +20 jaar ervaring in de (vouwkarton)markt
  • Samples en Demo modellen gratis op aanvraag
  • Advies op maat is geen probleem. 
  • One-stop-shop i.c.m. labels, shrinksleeves en meer.

Hoe nu verder? 

Overtuigd van de mogelijkheden voor uw verpakkingswens?  Neem vrijblijvend contact met ons op voor een:

  • Offerte op maat
  • Afspraak met een specialist
  • Stuur mij demo modellen

Contact met een specialist