Vouwkarton / Kartonnage

Om uw product écht op te laten vallen

Vouwkartonnage: De Oplossing voor Uw Product

Zoekt u een geschikte verpakking voor uw product? Of wilt u uw huidige product extra aantrekkelijk maken met een aantrekkelijk doosje? Vouwkarton biedt hierin vele mogelijke oplossingen. Samen met onze partner Microbox biedt Altrif Label een breed assortiment aan vouwkartonnage producten. Reeds vele nationale en internationale bedrijven gebruiken onze producten. Of het nu gaat om producten die in een doosje verpakt worden, zowel met direct als indirect voedselcontact, of een geschenkset, wij bedenken samen met u de best passende oplossing. Enkele voorbeelden zijn:  ballotins, geschenkverpakkingen en auto-Lock doosjes.

 

Wij weten als geen ander dat uw verpakking de klant moet overtuigen tot een aankoop, en/of de kwaliteit van het gekochte product moet bevestigen. Daarom is het belangrijk dat het doosje aantrekkelijk en onderscheidend is. Dit kan met de vorm maar ook met de afwerking. Vouwkarton kan onderverdeeld worden tussen verlijmde en onverlijmde doosjes. Daarnaast hebben wij ook voedselveilige kartonnage. Deze producten zijn 100% voedselveilig en kunnen zonder probleem direct in contact komen met voedingsartikelen. Lees hier meer over in ons artikel over kartonnage en voedselveiligheid.

 

Zie hieronder onze verschillende productgroepen.

Direct Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op. Of u nu een vraag heeft of productvoorbeelden wilt ontvangen

Contact Altrif Label

Binnen vouwkarton is er een aparte groep voor Direct Food Contact. Deze verpakkingen kunnen gewoon direct in aanraking komen met voeding. ...

Meer informatie

Branches en Certificering

Vouwkartonnage wordt toegepast in vele markten. Door ons BRC-Certificaat zijn wij volledig gecertificeerd om voedselveilige verpakkingen te produceren. Denk hierbij aan vers verpakte voeding, chocolaterie of cosmetica. Zie onze aparte branches pagina voor meer informatie over uw markt. Waar moet u in uw markt nu aan denken, en welke producten worden vaker gebruikt? Allen vragen waar wij u mee kunnen helpen. Staat uw markt er niet bij? Neem contact met ons op voor een advies op maat.

 

Ook al heeft uw product al een bestaande verpakking, vouwkarton kan u net dat beetje onderscheidend vermogen geven om de klant te overtuigen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een nekhanger om een fles wijn of een chique doosje voor uw nagellak. Er zijn meerdere voordelen aan het gebruik van vouwkarton voor uw product. Zo heeft u meer ruimte voor uw commerciële informatie en geeft een doosje meer gevoel aan een product mee. En wie vindt het nou niet leuk om iets uit te pakken?

 

Zie hieronder enkele voorbeelden van ons kartonnage assortiment

 

Conisch Doosje

 

Genest Bakje

 

Langsnaad verlijmd

 

Cadeauverpakking

Waarom Altrif Label voor uw Vouwkarton?

  • Snelle levering, zowel kleine als grote oplagen
  • High-Tech prepress afdeling met de  nieuwste technologieën 
  • + 20 jaar ervaring in de markt
  • Samples en Demo modellen gratis op aanvraag
  • Advies op maat is geen probleem
  • One-stop-shop i.c.m. labels, shrinksleeves etc.

Hoe nu verder? 

Overtuigd van de mogelijkheden voor uw verpakkingswens?  Neem vrijblijvend contact met ons op:

  • Offerte op maat
  • Afspraak met een specialist
  • Stuur mij demo modellen

 

Contact met een Specialist