Werken bij Altrif Label

Meer over werken bij een (inter)nationale drukkerij in Noord-Brabant 

Vacatures en Stages bij Altrif Label

Werken bij Altrif Label betekent deel uitmaken van één van de grootste etikettendrukkerijen in de Benelux. We staan bekend om onze kwaliteit, stellen ons heel flexibel op en dat doen we ook nog eens lekker snel. We zoeken altijd naar mogelijkheden hoe we ons kunnen verbeteren, dus is er ook altijd ruimte voor groei.

Ben je benieuwd naar onze vacatures of wil je meer informatie over hoe het is om bij ons te werken? Dan ben je hier op de juiste plek!
 

Direct naar onze vacatures >  Direct naar onze stages >

Bedrijfsvideo Altrif Label

Bekijk onze bedijfsvideo en krijg een impressie van ons bedrijf. 

Actuele vacatures & stagemogelijkheden

Altrif Label groeit continue. Inmiddels werken er ruim 100 medewerkers mee aan het succes van onze etikettendrukkerij. Het familiebedrijf kenmerkt zich door enthousiaste medewerkers, een grote focus op kwaliteit maar bovenal een positieve bedrijfscultuur. Ben je op zoek naar een leuke baan in de wereld van het etiketten maken? Dan ben je hier op de juiste plaats.

Een Sociaal Bedrijf

Bekijk onze sociale media kanalen om een beter beeld te krijgen van ons bedrijf. Zo laten we ook onze sociale kant eens zien!
 

facebook-logo.png Facebook   twitter-logo.png Twitter   linkedin-logo.png LinkedIn

Historie

Benieuwd naar onze geschiedenis? 

Free Doomen startte in 1983 met zijn bedrijf vanuit zijn garage. Free Doomen was al vanaf jongs af aan gepassioneerd over drukwerk. Deze passie, een dosis doorzettingsvermogen en keihard werken heeft er toe geleid dat Altrif Label met ruim 100 medewerkers inmiddels één van de grootste etiketten drukkerijen is in de Benelux. Samen met zijn bedrijfspartner Dion Goderie, die nog steeds in het bedrijf werkt, hebben zij Altrif Label opgebouwd! 

 

Ga terug in de tijd >>