Kwaliteit

Certificeringen en langdurige relaties, dat is ons bewijs

In de uitstraling van uw product speelt het etiket een grote rol voor de pakkans in een winkel. Het etiket kan uw product net dat beetje extra geven. Binnen Altrif Label hechten wij daarom zeer veel waarde aan het leveren van echte kwaliteitsetiketten. Onze organisatie beschikt over zeer veel kennis en kunde om het zelfklevend etiket optimaal te presenteren.

Uitgebreide cameracontrole op onze machines

Om gedurende de productie van uw etiketten een kwaliteitsgarantie te kunnen bieden, beschikken wij over meerdere cameracontrole units. Deze zijn terug te vinden op zowel onze drukpersen als onze wikkelmachines. Deze camera's detecteren en stoppen de machine automatisch op het moment dat er een verkeerd etiket tussen zit. Met deze controlemiddelen kunnen we ervoor zorgen dat de foutmarge beperkt is tot een minimum.

Onze werkwijze is beloond met meerdere certificeringen

Dat kwaliteit een belangrijk onderwerp is binnen Altrif Label is bekend. Onze certificeringen zijn een bewijs dat onze processen zijn beoordeeld en goedgekeurd. Met het behalen van ISO9001 is ons kwaliteitsmanagementsysteem erkend. Daarnaast beschikken we ook over een ISO22000 certificaat dat is gericht op voedselveiligheid. Onlangs zijn wij zelfs bekroond met een Letter of Conformity. Hiermee laten we zien dat we de principes uit de ETI gedragscode naleven.

Langdurige relaties met onze klanten

Dat ons concept werkt, bewijzen de goede relaties die wij al jarenlang hebben met onze klanten. Onze producten zijn terug te vinden in diverse branches. Voor nagenoeg elke toepassing kunnen wij een oplossing op maat aanbieden. Door deze werkwijze kiezen klanten voor Altrif Label maar, blijven ze ook terugkomen. Dagelijks helpen wij grote multinationals tot en met het kleiner MKB met alles wat met etiketten te maken heeft. 

Interne cursussen en opleidingen voor onze medewerkers

Niet alleen de kwaliteit van onze producten maar ook de kwaliteit en kennis van onze medewerkers vinden wij erg belangrijk. Onze medewerkers krijgen continu de mogelijkheid op scholing. Advies op maat is essentieel om tot een goede samenwerking te komen. Om tot een zo goed mogelijk advies uit te kunnen brengen zijn er continue trainingen beschikbaar. Deze variëren van productgerichte trainingen tot servicegerichte cursussen. Kwaliteit kunnen aanbieden in de breedste zin van het woord, dat vinden wij belangrijk!

Neem contact op

Meer weten? Stel hier uw vraag en ontvang antwoord van één van onze productspecialisten.

Stel hier uw vraag >
 

Meer informatie of direct contact?

Heeft u vragen of bent u op zoek naar aanvullende informatie? U bent van harte welkom om samen met onze specialisten de mogelijkheden voor uw etiketten door te nemen.