Corporate story

Wie we zijn

''Met meer dan 30 jaar ervaring in het maken van zelfklevende etiketten op rol is Altrif Label één van de grootste drukkerijen in de Benelux''

Ruim 30 jaar ervaring, meer dan 100 medewerkers en jaarlijks miljoenen etiketten die geproduceerd worden voor honderden klanten door heel Nederland. Onze in West-Brabant gevestigde drukkerij is inmiddels een begrip en behoort tot een van de grootste etikettendrukkerijen in Benelux. Dit is Altrif Label in een paar cijfers. Maar zonder dat u het weet komt u wellicht vaker met onze producten in aanraking dan u zou denken. Dat is niet verwonderlijk. Onze drukkerij produceert de etiketten voor vele A-merken waarvan u de producten wekelijks tegenkomt in verschillende markten waaronder retail, food, chemie & industrie.

 

Onze visie over etiketten

"Altrif Label streeft ernaar om als organisatie te handelen als een proactieve totaaloplosser op het gebied van zelfklevende etiketten waarbij een hoge betrokkenheid, service en passie moet leiden tot innovatieve ideeën van hoogstaande kwaliteit."

De wereld wordt steeds transparanter. Zowel bedrijven als consumenten kunnen tegenwoordig zeer snel informatie verzamelen over een merk of product. Deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat het investeren in je merk haast essentieel is om het beste resultaat te bereiken. Het snel kunnen reageren en continue op zoek zijn naar verbeteringen is daarom van groot belang. Voor Altrif Label betekent dit dat wij ons uiterste best doen om deze veranderingen één stap voor te blijven. Zo zijn we in staat om snel te kunnen handelen en nieuwe innovaties te presenteren waar onze klanten deze verwachten. Middels deze werkwijze adviseren en helpen wij honderden bedrijven in het op de beste wijze kunnen presenteren van hun producten door de verpakkingen van prachtige etiketten te voorzien.

 

Onze missie

"Blijven innoveren, optimaal serveren & ten allen tijden presteren, voor de multinational wereldwijd tot de bakker om de hoek"

Een betrouwbare partner die 'gewoon' goede producten levert en waar je het familiaire aspect nog voelt. Dat is wat we willen zijn bij Altrif Label. Wij willen graag een gelijkwaardige partner zijn voor onze klanten waarbij wij ze kunnen adviseren op zowel tactisch als operationeel niveau. Hierbij gebruiken we onze expertise door de mogelijkheden van zelfklevend drukwerk aan u te presenteren. Als geen ander weten wij wat nodig is om een product maximaal zichtbaar te laten zijn middels het goed gebruik maken van de mogelijkheden op etiketgebied. Uw merk op een professionele wijze presenteren is wat we doen!