Etiketten, labels of stickers voor de AGF-markt

Welke etiketten of verpakkingen passen het beste bij aardappels, groeten en fruit?

De AGF-markt en etiketten

Laat uw etiketten voor de AGF-sector op maat maken door Altrif Label. Onze werkwijze is zeer flexibel daardoor zijn wij in staat snelle levertijden te hanteren. Wij weten dat dit binnen de AGF-sector ontzettend belangrijk is met name als het gaat om versheid van producten.

Ook voor groeten en fruit bestaan er speciale verpakkingen. Bijvoorbeeld etiketten of doosjes die direct in contact mogen komen met voeding. Wij kunnen verpakkingen produceren die 100% voedselveilig zijn.  

Voedselveilige etiketten van hoogwaardige kwaliteit

Kies voor voedselveilige etiketten die van hoge kwaliteit zijn. Door onze kennis en kunde in de agf-markt kunt u het etiket optimaal presenteren aan uw klanten. Of dit nu supermarkten, verswinkels of handelaren zijn. 

Onderscheidend vermogen in het winkelschap met uw product

Uw merk op een opvallende manier onder aandacht brengen bij de doelgroep? Kies dan voor bijvoorbeeld tag labels. Dit is een niet zelfklevend kunststof kaartje met een gaatje erin verwerkt. Hier kunt u extra productinformatie op kwijt. 

Uw etiketten op rol snel bij u op locatie

Wij kunnen uw etiket in hoge snelheid produceren. Wij beschikken namelijk over meerdere moderne conventionele, digitale en flexodrukmachines. In twee ploegen produceren wij onze etiketten en verpakkingen. 

Etiketten voor de AGF-industrie

Etiketten voor de AGF sector: Wilt u uw groenten en/of fruit van een etiket voorzien? In de uitstraling van uw product speelt het etiket een grote rol voor de pakkans in een winkel. Binnen Altrif Label wordt er veel aandacht besteed aan het leveren van kwaliteit. Door de kennis en kunde binnen onze organisatie kunt u uw product via het etiket optimaal presenteren.

Altrif Label is zich bewust van de strenge eisen op het gebied van voedsel. Onze etikettendrukkerij beschikt over zowel het ISO22000 als het FSSC 22000 certificaat. Wij zijn dus volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voedselveilig produceren van zelfklevende etiketten.

Bent u dus op zoek naar etiketten: die voedselveilig zijn, van kwaliteit zijn voorzien en een onderscheidend karakter hebben? Dan kunt u terecht bij Altrif Label. Wij zorgen voor op maat gemaakte etiketten die uw product écht laten opvallen in het winkelschap.

Stel direct uw vraag

Meer weten? Stel hier uw vraag en ontvang antwoord van één van onze productspecialisten.

Stel de direct uw vraag >>

Veel gebruikte oplossingen in de AGF-industrie

Een banderol is een wikkel die om het eindproduct of verpakking heen bevestigd wordt. Een banderol is niet...

Meer informatie

Fruitetiketten of fruitstickers worden veelvuldig gebruikt. Er is bijna geen fruit wat geen etiket heeft. Van groot tot klein, de mogelijkheden zijn zeer divers.

Meer informatie

Meer weten of advies op maat nodig?

Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat voor de etiketten op uw producten? Plan direct een afspraak in met één van onze productspecialisten.  Bij een afspraak krijgt u altijd:

  •  Advies op maat helemaal gericht op uw producten en etiketten
  •  Demomodellen van verschillende soorten etiketten
  •  Productsheets van onze producten
  •  Teststrookjes van verschillende materialen (indien gewenst)

Maak direct uw afspraak

Maak direct een afspraak met één van onze productspecialisten. Bij u op locatie, wanneer u het uitkomt.

Afspraak maken >