Etiketten, labels of stickers voor bedrijven in de AGF industrie

Groente & Fruit

Laat uw etiketten voor de AGF sector op maat maken. Onze werkwijze is zeer flexibel daardoor zijn wij in staat snelle levertijden te hanteren. Wij weten dat dit binnen de AGF sector ontzettend belangrijk is met name als het gaat om versheid van producten.


Voedselveilige etiketten van hoogwaardige kwaliteit

Kies voor voedselveilige etiketten die van hoge kwaliteit zijn. Door onze kennis en kunde kunt u het etiket optimaal presenteren.


Onderscheidend vermogen in het winkelschap met uw product

Uw merk op een opvallende manier onder aandacht brengen bij de doelgroep? Kies dan voor bijvoorbeeld tag labels. Dit is een niet zelfklevend kunststof kaartje met een gaatje erin verwerkt.


Uw etiketten op rol snel bij u op locatie

Wij kunnen uw etiket in hoge snelheid produceren. Wij beschikken namelijk over meerdere moderne conventionele, digitale en flexodrukmachines.

Etiketten voor de AGF industrie

Etiketten voor de AGF sector: Wilt u uw groenten en/of fruit van een etiket voorzien? In de uitstraling van uw product speelt het etiket een grote rol voor de pakkans in een winkel. Binnen Altrif Label wordt er veel aandacht besteed aan het leveren van kwaliteit. Door de kennis en kunde binnen onze organisatie kunt u uw product via het etiket optimaal presenteren.

Altrif Label is zich bewust van de strenge eisen op het gebied van voedsel. Onze etikettendrukkerij beschikt over zowel het ISO22000 als het FSSC 22000 certificaat. Wij zijn dus volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voedselveilig produceren van zelfklevende etiketten.

Bent u dus op zoek naar etiketten: die voedselveilig zijn, van kwaliteit zijn voorzien en een onderscheidend karakter hebben? Dan kunt u terecht bij Altrif Label. Wij zorgen voor op maat gemaakte etiketten die uw product écht laten opvallen in het winkelschap.

Stel direct uw vraag

Meer weten? Stel hier uw vraag en ontvang antwoord van één van onze productspecialisten.

Stel hier uw vraag >

Veel gebruikte oplossingen in de AGF industrie

Een banderol is een wikkel die om het eindproduct of verpakking heen bevestigd wordt. Een banderol is niet...

Meer informatie

Meer weten of advies op maat nodig?

Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat voor de etiketten op uw producten? Plan direct een afspraak in met één van onze productspecialisten.  Bij een afspraak krijgt u altijd:

  •  Advies op maat helemaal gericht op uw producten en etiketten
  •  Demomodellen van verschillende soorten etiketten
  •  Productsheets van onze producten
  •  Teststrookjes van verschillende materialen (indien gewenst)

Maak direct uw afspraak

Maak direct een afspraak met één van onze productspecialisten. Bij u op locatie, wanneer u het uitkomt.

Afspraak maken >