Open House Flexibles

Up to date in de verpakkingsmarkt - 24, 25, 26 oktober 2017

Open House Flexibles

 

De verpakkingsmarkt – ook voor u relevant!

De verpakkingsmarkt verandert constant. Meer dan ooit zijn er verschillende verpakkingsaanpassingen nodig om op uw doelgroep in te kunnen blijven spelen. De tijd dat slechts één verpakking voldeed voor een lange tijd, is voorbij. St-Luc labels & Packaging (onze partner) was één van de eerste drukkerijen in de Benelux die een oplossing bood op deze vraag.  

Kleinere runs, meer variaties en snellere levertijden zonder in te leveren op kwaliteit. Dit zijn de tools die St-Luc u kan bieden voor uw verpakkingen. In de tijd dat uw consument continu geprikkeld wordt door nieuwe verpakkingen is variatie, personalisatie & snelheid dé must om uw klant te blijven verassen en uw product de aandacht te geven die het verdient. Tijdens onze Open House Flexibles op 23, 24 of 25 oktober, van 11:00 tot 15:00 uur, zullen wij u hiervan de mogelijkheden demonstreren.

header-open-house-flexibles.png

Het Programma: 

 

1) Informatieve presentaties van:

 

  • Björn Crul - Business Speaker

Björn Crul is zaakvoerder van Comm2B, werkte als journalist voor Roularta, de VRT en KanaalZ en was vijf jaar lang communicatiedirecteur van Voka, het Vlaamse netwerk van ondernemingen. Hij zal uw gastheer zijn tijdens onze Open House Flexibles.
 

  • Christophe Vossaert

Christophe Vossaert (St-Luc) is onze Business Development Manager op het gebied van flexibele verpakkingen. Tevens is hij gastdocent op het Nederlands Verpakkingscentrum (NVC) te Gouda. Deze expert van flexible packaging zal u de diverse mogelijkheden van de HP Indigo 20.000 presenteren.
 

  • Vivian Cohen-Leisorek

Vivian Cohen-Leisorek is binnen HP verantwoordelijk voor het begeleiden van merkeigenaren die hun verpakking willen lanceren én waar unieke campagnes ondersteund kunnen worden door digital drukwerk. Hierin staat variatie en diversiteit centraal. Tijdens onze Open House zal Vivian Cohen u dan ook de toegevoegde marketingwaarden demonstreren van personalisatie en differentiatie voor uw flexibele verpakkingen.
 

  • Christian Vlasselaer

Christian Vlasselaer is Managing Director bij Multivac Belgium. Hij zal u de diverse verwerkingsmogelijkheden demonstreren van Flexibele verpakkingen.

Björn Crul

Vivian Cohen-Leisorek

Christophe Vossaert

Christian Vlasselaer

  •  

  • 2) Gezonde lunch voorzien van verscheidene gerechten

Geen dag compleet zonder een goede lunch voor onze gasten. In samenwerking met onze cateringpartner zorgen wij dat het u aan niets zal ontbreken. Daarnaast zijn momenten zoals een lunch perfect voor vragen of om verscheidene producten van de HP 20.000 te bekijken. 

 

  • 3) Rondleiding St-Luc Labels & Packaging

Via een rondleiding laten wij u de mogelijkheden zien voor de productie van uw flexibele verpakkingen. Vanaf ons 3D ontwerpsysteem tot de uiteindelijke productie op onder andere onze HP Indigo 20.000.  Alle facetten zullen aan bod komen. Hierdoor zult u nog beter op de hoogte zijn van de technische mogelijkheden voor uw flexibele verpakkingen.

 

  • 4) Informele nabespreking 

  • Onder het genot van een drankje en een hapje praten wij graag na over wat onze mogelijkheden van flexibele verpakkingen voor uw product kunnen betekenen. 

 

Wilt u ook aanwezig zijn bij onze Open House Flexibles in oktober 2017? Registreer u via onderstaande link. Zo weet u zeker dat u voor uw bedrijf op de hoogte bent. 

Hopelijk tot dan!

Registreer u hier