Altrif & St-Luc Investeren in de Digitale Toekomst!

Digitaal is de volgende stap

Het afgelopen jaar hebben Altrif Label en St-Luc Labels & Packaging sterk geïnvesteerd in de toekomst. Om voorbereid te zijn voor de toekomstige vraag vanuit de markt werd in 2017 het bestaande digitale machinepark flink uitgebreid. Altrif en St-Luc zijn sinds 2016 één bedrijf en samen met Microbox Packaging uit Frankrijk bedienen zij de verpakkingsmarkt onder het one-stop-shopping principe.

HP & Xeikon

St-Luc kocht in 2017 haar tweede HP Indigo 20.000. Dit werd groots gevierd tijdens LabelExpo 2017 in Brussel want voor HP was dit de 100ste verkochte machine worldwide. St-Luc produceert op de HP 20.000 haar flexibele verpakkingen (o.a. sachets, flowpacks, shrinksleeves etc.), voornamelijk kleinere digitale productieruns. Gepersonaliseerd produceren is eveneens mogelijk: iedere individuele verpakking kan verschillend zijn ten opzichte van de vorige.

Altrif Label investeerde eveneens in digitale productie met de aanschaf van de Xeikon CX500. Altrif Label is hiermee wereldwijd de eerste die deze nieuwe generatie Xeikon-pers staan heeft. Daarnaast werd ook een nieuwe Xeikon CX3 geïnstalleerd. Altrif Label staat al langer bekend om haar digitale kracht, zij was namelijk de eerste digitale drukkerij in de Benelux. Op de Xeikon-stand op LabelExpo Brussel kreeg deze CX500 veel media aandacht door haar productiesnelheid en -breedte.

Het digitaal produceren van verpakkingen biedt een hoop voordelen en mogelijkheden voor zowel grote als kleine bedrijven. Of u nu een seizoenaanbieding heeft en hier een themaverpakking of etiket voor zoekt, of gewoon een kleine oplage van een verpakking nodig hebt, digital printing biedt altijd een oplossing: lage opstartkosten, korte leveringstermijnen, wisselende designs etc.

 

hp-xeikon-groepsfotos.jpg

 

Bent u benieuwd naar de digitale mogelijkheden voor uw product? Neem vrijblijvend contact met ons op en garandeer uzelf een totaalaanbod op het gebied van verpakkingen.

Contact met een Specialist