Altrif Label breidt Machinepark uit met een Xeikon CX500

Altrif Label & Xeikon

Op de Labelexpo was hij al te zien, de nieuwe CX500. De hightech digitale pers van Xeikon. Altrif Label investeerde onlangs in de aanschaf van deze machine. Met een hogere snelheid verhogen wij hiermee onze bestaande digitale productiecapaciteit. Omdat de toekomst zeker in digitaal drukwerk ligt, blijft Altrif Label hierop in spelen. 

Xeikon CX500 - Digitale Drukpers

In september van dit jaar introduceerde Xeikon haar nieuwe digitale drukpers, de CX500. Op de Labelexpo in Brussel was deze pers al te bewonderen en kreeg  deze pers veel aandacht. De CX500 is een volgende generatie digitale pers voor grote etiketten in kleinere oplages. Het is een goede opvolger van de Xeikon 3500 en trekt deze machine naar een nieuwe hoogte.

Met een baanbreedte tot 500 mm en een productiesnelheid van maximaal 30 meter per minuut is deze Xeikon uniek in de markt. Perfect voor grote etiketten in kleinere oplages.

Altrif Label produceert al lange tijd op Xeikon machines en is een bekende/ervaren speler in de markt met digitaal drukwerk. Altrif was een van de eerste digitale drukkerijen in de Benelux! Wij zijn dan ook blij dat wij als een van de eerste drukkerijen deze machine hebben staan. 

Kleinere productieoplages zijn al langere tijd de trend in de verpakkingsmarkt. Waar vroeger grote productieruns van één type etiket normaal waren, is het tegenwoordig normaal om meerdere versies van één etiket te hebben. Wilt u 10 verschillende versies van één product in verschillende kleuren? Inclusief bijvoorbeeld unieke nummering? Voor een pers als de Xeikon is dit geen probleem. Hiermee is Altrif Label gereed voor de (digitale) toekomst.

Download hier de specificaties over de CX500.

xeikon-cx500.png

De nieuwe CX500 van Xeikon
 

xeikon-cx500-&-altrif-label.jpg

V.l.n.r.: Bert Spin - Xeikon, Niko Dhondt - St-Luc Labels & Packaging, Benoit Chatelard - Xeikon, Dion Goderie - Altrif Label. 

One-Stop-Shopping

Samen met ons zusterbedrijf St-Luc Labels & Packaging bedienen wij de verpakkingsmarkt onder het one-stop-shopping princiepe. Zowel Altrif Label als St-Luc investeren het afgelopen jaar sterk in de digitale druktechnologie. 

Benieuwd naar wat wij voor uw product kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Contact   Meer over Altrif & St-Luc