Bieretiketten & Bierverpakkingen

St-Luc Groep helpt bierbrouwers zich te onderscheiden

 

Bier blijft groeien in Nederland

De consument verlangt steeds vaker een ruim assortiment aan craft bieren met als resultaat dat er steeds meer brouwerijen in Nederland bijkomen. Met meer dan 450 brouwerijen zijn dat er zelfs al meer dan bij onze zuiderburen! Hierdoor is het belangrijk én extra moeilijk om uw eigen speciaal gebrouwen bier op te laten vallen tussen de rest. Als brouwerij is dat een hele opgave. Ons advies: vertaal uw unieke brouwproces naar uw etiket/verpakking. Wij kunnen u hierbij helpen en ervoor zorgen dat uw bier beter verkocht wordt door middel van een mooi etiket en/of verpakking.

Het juiste Etiket voor uw Bier 

Bier is een echt ambachtelijk product. Net zoals de brouwer zijn ingrediënten samenstelt voor het perfect gebrouwen bier (hop, mout, gist, water en aroma’s), stellen wij met u de ingrediënten samen voor uw bieretiket en/of verpakking. Dit is namelijk vaak hetgeen wat de klant moet overtuigen tot de aankoop. Meer verkopen, wie wil dat nu niet? Na een lang proces is uw bier klaar om geproefd en verkocht te worden. Wij kunnen ons voorstellen dat u dan niet lang wilt wachten om dit met de wereld te delen. Daarom produceren wij uw bieretiket snel en flexibel zodat u geen tijd verliest. Wij adviseren u graag bij de juiste keuzes.

 

“De St-Luc Groep onderscheidt zich in de markt door niet alleen etiketten maar ook vouwkarton en krimpsleeves te kunnen produceren, zowel in kleine als grote oplages”        

Bieretiketten en Bierverpakkingen

 

    kartonnage-bier.png

 

Vouwkarton en Bier

Zoals u kunt lezen zijn er naast etiketten voor op bierflesjes, ook kartonnen verpakkingen mogelijk. Denk hierbij aan de geschenkverpakkingen die u in de slijterijen ziet of de draagconstructies voor 4- of 6-pack aanbiedingen in supermarkten. Met zo'n verpakking wordt uw bier ook perfect gepresenteerd om als cadeau te geven voor bijvoorbeeld verjaardagen. Ook al dit soort verpakkingen kunnen wij voor u zelf produceren. Benieuwd naar wat voorbeelden? Bekijk enkele van de vouwkarton oplossingen van onze partner.

 

"Naast een mooi etiket kan een geschenkverpakking niet ontbreken voor uw bier! Beide produceren wij zelf voor u, dat is wel zo makkelijk"

Formaat Bieretiket

Bierflesjes hebben over het algemeen een vergelijkbaar formaat. Denk aan het Nederlandse pijpje (33cl) of de slankere bierfles (25cl) uit België. De St-Luc groep heeft al vele soorten etiketten en verpakkingen geproduceerd.. Het is voor ons makkelijk om u te helpen met al uw vragen omtrent: materiaal, afwerking, formaat en het etiketteerproces. Niet alleen voor etiketten, maar ook voor vouwkarton beschikken wij over vele soorten stansvormen. Hiermee zijn ook kleine oplages mogelijk voor bijvoorbeeld:

 

  • Etiketten (verschillende soorten en maten)
  • Draagclips & Draagmandjes 
  • Nekhangers (papier of kunststof)

 

Bierflessen

 

De St-Luc Groep en Bier

Ervaring in de biermarkt hebben wij zeker. Reeds vele verschillende brouwerijen bestellen bij ons hun etiketten en verpakkingen. Lees hier meer over in onze eerdere publicatie over de drankensector. Bieretiketten kunnen op meerdere manieren worden geproduceerd. Door onze digitale persen kunnen wij op een voordelige manier snel produceren. Met daarnaast de vele veredelingsmogelijkheden die wij hebben, kunnen wij een zeer kwalitatief en mooi etiket produceren tegen lage kosten. Denk hierbij aan: goudfolie, preging, spotlak (mat & glanzend), zeefdruk en nog veel meer. 

 

Waar moet u nu aan denken voor uw perfecte bieretiket? Er is materiaal, belijming, afwerking en nog veel meer...

Download onze productsheet hieronder. Zo weet u zeker dat u niets vergeet.

Productsheet Downloaden


Wellicht ook interessant voor u...