De HP Indigo 20000

Het Neusje van de Zalm

Dé pers voor short-run flexible packaging

De markt verandert constant. Meer dan ooit zoeken klanten unieke verpakkingen om zich  te onderscheiden van de concurrentie. De tijd dat slechts één verpakking voldeed voor een lange tijd, is voorbij. De HP Indigo 20000 speelt perfect in op deze marktontwikkeling door het digitaal drukproces. Ons zusterbedrijf St-Luc Labels en Packaging in België was één van de eerste bedrijven die de HP 20000 geïnstalleerd had voor de productie van flexibele verpakkingen. Lees hier meer over in een eerder artikel over de HP 20000 Digital Press.

Specificaties HP Indigo

Met een baanbreedte van 760mm is de HP20000 uiterst geschikt om alle markten te bedienen. Met het 7 kleurenpallet kan het daarnaast tot wel 97% van de PMS kleuren bereikt worden. Uw artwork wordt dus digitaal gedrukt in topkwaliteit.

U wenst het nog exclusiever? De HP20000 maakt het mogelijk om elke individuele verpakking te voorzien van een aparte nummering of afbeelding. Een unieke verpakking voor iedere individuele klant is pas echt onderscheidend. Lees meer over de technische specificatie van de  HP20000.

 

"Elke verpakking kan een individueel afbeelding of nummering krijgen. Dan heeft u pas echt een gepersonaliseerd product."

 

Verschil andere persen

De digitale HP 20000 pers heeft meerdere voordelen ten opzichte van conventionele drukmethoden. Zo hoeft u geen kosten te maken voor clichés en cilinders, en behoort set-up tijd tot het verleden. De HP is gelijk gereed en kan meerdere runs onmiddellijk achter elkaar produceren. Alles in dezelfde topkwaliteit. Dit betekent snel drukwerk tegen een scherpe prijs

 

In het kort – waarom de HP 20000?

De HP Indigo 20000 zorgt ervoor dat wij snel en flexibel uw drukwerk kunnen produceren in kleine hoeveelheden. Hiermee is deze pers perfect voor bepaalde promotionele acties of marktintroducties van uw product. Hiermee spelen wij in op de veranderende markt die vraagt om dit soort oplossingen. 

hp-indigo-20000-digital-press.jpg

HP Indigo 20000
 

  • Digitaal geproduceerde verpakkingen van top kwaliteit
  • Elke individuele verpakking kan anders gedrukt worden
  • Voordelige optie voor uw product door digitale productie
  • Binnen 24 uur een advies op maat
  1.  

Contact Altrif Label

Neem vrijblijvend contact met ons op of laat ons u terug bellen. Wij zorgen voor productvoorbeelden van de HP 20000 of advies voor uw product.

 

Contact                Bel mij terug