Duo-Labels

Extra ruimte voor productinformatie met dubbellaagse etiketten

Waarom een Duo Etiket?

Als organisatie heeft u vaak te maken met verpakkingen. Etiketten horen daar natuurlijk ook bij. Altrif ziet een duidelijke trend in de markt in dat bedrijven steeds vaker meerlaagse duo etiketten willen. Wanneer is een duo etiket voor u interessant?

Door een wijziging in wetgeving kan er meer productinformatie verplicht worden op een etiket. B.v. meer informatie over voedingswaarde. Of door verkoop in het buitenland zijn extra talen wenselijk op uw etiket om elke doelgroep aan te kunnen spreken. Promotioneel wilt u de consument aantrekken door actie-informatie pas zichtbaar te maken na aankoop van uw product, bijvoorbeeld door een etiket te openen. Voor al deze opties en meer kunt u eens kijken naar een duo label of tripel label! 
 

Vrijblijvend Contact

Wat definieert een Duo Etiket? 

Wat is nou eigenlijk een duo label of te wel twin label? Dit is een constructie waarbij twee etiketten met hetzelfde formaat op elkaar worden aangebracht. Deze etiketten moeten gemakkelijk geopend en gesloten kunnen worden. Door de verschillende vernissen en lijmen kunnen er binnen deze twin labels verschillende etiketten ontstaan. B.v. dry-peel etiketten, coupon etiketten of piggypack stickers. 

Alle lagen van de duo labels kunnen bedrukt worden in de gewenste PMS kleuren. Tevens zijn er ook speciale afwerkingsmogelijkheden per laag, zoals bijvoorbeeld: scratsch-off, uniek nummering enz. Graag luisteren onze specialisten naar uw input zodat wij u speciale meerlaagse etiket kunnen produceren.
 

Bel mij terug

Onze Duo/Twin Labels:

Bekijk hieronder onze verschillende duo en twin-labels. Klik op de individuele productpagina's en lees meer over deze etiketten. Van de materialen tot de toepassingen. 

Een Meerlaags Coupon Etiket is een constructie waarbij er twee etiketten van hetzelfde formaat op elkaar zijn aangebracht. Belangrijk aan een meerlaags coupon is dat deze niet hersluitbaar is. De bovenste laag van de coupon kan permanent worden verwijderd door middel van een perforatie.

Meer informatie

Vele soorten en maten...

Staat uw gewenste etiket er niet bij? Neem dan alsnog contact met ons op. Een van de sterktes van Altrif Label is maatwerk. In de afgelopen 30 jaar hebben wij vele mooie etiketten custom-made mogen maken. Contact en aanvragen zijn altijd vrijblijvend. 

Contact met een Specialist    Offerte op Maat

 

 

Hierboven een mooi voorbeeld van een duo-label op een E-liquid flesje. Dit etiket moest aan verschillende eisen voldoen om toegepast te worden. Zo is er een gevarendriehoek geplaatst en staat alle vereiste veiligheidsinformatie erop.