Labels Drukken

Vele soorten labels mogelijk en altijd snel en flexibel geleverd.

Bent u op zoek naar een partij die labels kan laten drukken voor uw bedrijf? 
Neem vrijblijvend contact met ons op - Binnen 24 uur een reactie op uw (aan)vraag!

Direct Contact

Verschillende soorten laben, het assortiment...

Labels laten bedrukken kunt u het beste overlaten aan een specialist. Labeldrukkerij Altrif Label (het zit hem natuurlijk al in de naam) is gespecialiseerd in het bedrukken van labels en etiketten die geschikt zijn voor allerlei soorten toepassingen. Met een mooi en duidelijk label op uw product zullen uw producten vaker worden verkocht omdat zij beter opvallen en de juiste look hebben. Zie hieronder een paar voorbeelden van labels die wij in ons assortiment hebben. 

 

Meer verkopen! Wie vindt dat nu niet belangrijk?

 

Hangtag Label

Een kunststof kaartje met enkelzijdige bedrukking of een kartonnen versie met dubbelzijdige bedrukking. Ideaal als u een eye-catcher zoekt voor aan uw product te hangen. 

Flag Label

Een flag label wordt gebruikt om rond een product geplakt te worden en een label te tonen met bedrukking. Veelgebruikte toepassingen zijn voor kabels en ringen.

Textiel Label

Onze textiel labels kunnen worden opgeplakt op verscheidene ondergronden. Van tapijten tot beurskledij. Let op: deze labels kunnen niet ingenaaid worden.

Het verschil tussen labels en etiketten?

De woorden etiketten en labels worden nogal eens door elkaar gebruikt. Ook al zijn de twee in principe verschillend, toch gebruiken ook zelfs wij ze door elkaar. In de praktijk zult u zien dat etiketten het meest gebruikt worden. Toch willen wij u, als zowel etiketten- als labeldrukkerij, u het verschil toelichten. 

Etiketten
Dit zijn eigenlijk de bekende stickers (ook weer zo'n synoniem wat veel gebruikt wordt) die op een product of object wordt geplakt. Hier zijn vele verschillende soorten in. Denk aan het etiket op je bierflesje of je andere dagelijkse boodschappen in de supermarkt. 

Labels
Een label is eigenlijk iets wat om of aan een ander product wordt gehangen of geplaatst. Dit steekt dus meer uit of hangt zelfs los. Denk hierbij aan de labels aan een net sinaasappelen of tags die in kledingwinkels worden gebruikt. De toepassing van labels is zeer breed en eigenlijk logische, maar toch worden ze verward met etiketten. 

Waarom Altrif Label?

  • +35 jaar ervaring in de markt
  • Gespecialiseerd in het meedenken in oplossingen op maat
  • Standaard artworkcontroles door onze in-house prepress voor een optimale kwaliteit van uw labels
  • Verschillende druktechnieken in onze labeldrukkerij waaronder: digitaal, conventioneel & flexodruk
  • Altijd een eigen contactpersoon voor persoonlijke service op maat
  • U ontvangt automatisch artwork goedkeuringen, orderbevestigingen & leverbonnen in uw mailbox voor een optimaal bestelproces

Labels voor uw bedrijf laten drukken? Binnen 24 uur reactie op uw (aan)vraag.

Wilt u meer weten over Labels? Stel dan hier uw vraag of plan een afspraak in met één van onze specialisten

Neem direct contact op >>