Een speciaal bier heeft een speciale verpakking nodig

Etiketten, bierclips, draagmandjes en shrink sleeves.

Bieretiketten en -verpakkingen

Als brouwer besteedt u veel tijd en aandacht aan uw bier. U zoekt een verpakking, nadat uw bier is gebrouwen en daar komt vaak meer bij kijken dan vooraf gedacht. De meeste bierflessen zijn voorzien van een etiket. Dit etiket is belangrijk om de consument te overtuigen. Maar etiketten op glazen flesjes zijn al lang niet meer de enigste verpakkingsmogelijkheid voor speciaalbier. 

Altrif Label is uw specialist voor alle etiketten en verpakkingen voor de biermarkt.

Op zoek naar een advies op maat?


Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Plan een afspraak in

 

Digitaal bedrukte etiketten, veel toegepast in de biermarkt. Ook geschikt voor kleine oplages, bijvoorbeeld voor een seizoensbier of een speciale uitvoering. 

 

Door het gebruik van metallic-materiaal, creëert u een glimmend effect voor uw bieretiket. Op dit glimmend materiaal drukken wij de gewenste bedrukking. Dat valt pas op!

 

Met een folie-veredeling geeft u uw bieretiket een chique en luxueuze uitstraling. Folie kan in verschillende kleuren (goud, zilver, koper enz.) op het etiket worden aangebracht.

Bieretiketten

Etiketten of stickers zijn veruit de meest gebruikte verpakkingen voor bier. De meeste bieren worden verkocht in flessen en een etiket kan hier natuurlijk niet ontbreken. Deze etiketten zijn er in alle soorten en maten. Van etiketten op de hals of over het bierdopje, tot een etiket rondom de fles met overlap. Bieretiketten kunnen wij zowel in grote als kleine oplages produceren. Zoekt u iets speciaals? Er zijn tal van veredelingsmogelijkheden om uw etiket er echt uit te laten springen. Bekijk de bieretiketten-pagina voor meer informatie. 

Bierclips en Draagmandjes

Verpakkingen van vouwkarton worden in de biermarkt vooral toegepast voor promotie-aanbiedingen. Bijvoorbeeld bij voordeelverpakkingen waar 4 of 6 flesjes bij elkaar worden gehouden door een bierclip. Of wat denkt u van een draagmandje? Een kartonnen draagverpakking waar 4 flesjes in gedragen kunnen worden. Ook geschenkverpakkingen zijn populair. Met een speciaal interieur kunt u naast bierflessen ook een glas verpakken. Bekijk de specifieke productpagina over kartonnen draagverpakkingen

Krimp sleeves

Een andere verpakking voor een bier kan een krimp sleeve zijn. Met deze verpakking bedekt u de fles geheel in een kunststof verpakking. Flessen kunnen van een kunststof verpakking voorzien worden, waarbij de folie om de fles heen gekrompen wordt. Met een krimpsleeve heeft u meer ruimte voor product-informatie. Naast flessen is een nieuwe, populaire methode om speciaalbier te verpakken in blik. Het zou beter zijn voor de kwaliteit van het bier en aluminium heeft een 100% barrière tegen omgevings-factoren. Lees meer over de mogelijkheden van shrink sleeves.

Productsheet bieretiketten downloaden

* Deze velden zijn verplicht

Waarom Altrif Label voor uw etiketten/verpakkingen:

  • Zowel voor grote als kleine oplages

  • Snelle levertijden

  • Divers assortiment: etiketten, vouwkarton, flexibles

  • A tot Z begeleiding indien gewenst

  • Unieke veredelingsmogelijkheden

  • Diversiteit aan materialen