Nieuwe pers voor Meerlaagse Etiketten

Nieuwe Machine

Kort gelden heeft Altrif Label een nieuwe drukpers aangeschaft voor meerlaagse etiketten. Waarschijnlijk kent u Altrif al als de specialist in de meerlaagse producten. Toch hebben wij onze mogelijkheden verder uitgebreid. Met deze nieuwe machine is niks meer onmogelijk!  

Van duo-labels tot trio of quatro etiketten, Altrif Label kan het produceren.

Enkele voorbeelden van onze meerlaagse etiketten

 

  • Dry-peel Etiketten
  • Trio Labels
  • Peel & Reseal Etiketten
  • Booklet Etiketten
  • Meerlaagse Coupon etiketten

Altrif & Speciale Etiketten

Altrif Label heeft altijd al een divers machinepark gehad om zo goed mogelijk op de behoefte van de klant in te kunnen spelen. In de markt staan wij dan ook bekend als dé specialist in de complexere constructies. Vaak komt een klant of collega met een probleem of een idee naar ons en komen wij met een passende oplossing. Met de aanschaf van deze nieuwe drukpers breiden wij onze mogelijkheden nog verder uit.

 

Uitbreiding in de St-Luc Groep

Sinds een jaar is Altrif Label onderdeel van de St-Luc groep. Samen met St-Luc en Microbox bedienen wij de markt onder het one-stop-shopping principe. Wij willen een klant van al haar verpakkingsvragen kunnen voorzien. Met de uitbreiding bij Altrif ligt er potentieel voor zowel de nationale als internationale klanten van de gehele groep.

 

Specificaties

Een van de redenen voor de aanschaf van deze pers is de mogelijkheid om een meerlaags etiket te kunnen maken van verschillende materialen. Bijvoorbeeld een combinatie van een PE en PP materiaal is nu mogelijk. Met deze pers, die echt bedoeld is voor de specialiteiten, zijn de mogelijkheden ongekend. Eveneens heeft deze nieuwe pers een zeer breed kleurenbereik. Geen etiket te moeilijk voor Altrif Label!

 

Download hieronder onze meerlaagse etiketten brochure. Staat uw geweste product er niet bij? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Download Brochure