Altrif Label verkozen tot Dreumex partner of the year 2015

Dreumex & Altrif Label

Etikettendrukkerij Altrif Label ontvangt uit handen van Dreumex het officiële partner of the year 2015 certificaat.  Sinds 2006 benoemd Dreumex jaarlijks één van haar relaties tot ‘partner van het jaar’. Dreumex selecteert uit meer dan duizend klanten en leveranciers een partner die het afgelopen jaar een substantiële bijdrage heeft geleverd aan het meedenken en uit handen nemen van actuele vraagstukken. Voor Altrif Label is dit een hele mooie beloning na een periode van intensieve samenwerking.

Partner of the Year

Dreumex en Altrif Label hebben al jarenlang een prettige samenwerking als het gaat om etiketten drukken. Deze samenwerking beperkt zich niet tot alleen het leveren van etiketten op rol. Altrif Label heeft meer focus op het meedenken met relaties. De onderscheiding is mede te danken aan het tonen van inzet op een proactieve wijze met daarbij het vermogen om succesvol nieuwe uitdagingen aan te gaan.

‘’Namens heel Altrif Label kan ik zeggen dat wij ontzettend trots zijn om als partner of the year 2015 te zijn uitgeroepen. Het afgelopen jaar hebben we met Dreumex vooral succesvol gewerkt aan het optimaliseren van de logistieke processen. We merken dat we onze klanten kunnen helpen door op meerdere vlakken mee te denken. Het is met name de toewijding en net dat beetje extra kunnen bieden aan service wat onze samenwerking zo succesvol maakt.’’ Aldus Dion Goderie - Managing Director.

 

Deze uitstekende samenwerking met Dreumex is zeer waardevol voor Altrif Label . Altrif Label bedankt Dreumex voor de onderscheiding en kijkt uit naar de voortzetting en uitbreiding van deze succesvolle relatie.

Bekijk eveneens het artikel van Dreumex zelf.