Packaging Innovations Amsterdam 2016

Altrif Label en St-Luc voor het eerst samen op een Beurs

 

Packaging Innovations Amsterdam 2016

Maak 23/24 november kennis met de voordelen van Altrif Label & St-Luc Labels & Packaging als de one-stop shop op het gebied van custom made verpakkingen tijdens de Packaging Innovations Amsterdam 2016. Nu voor het eerst samen als een bedrijf op de beurs

 

Altrif Label & St-Luc de One-stop-shop

Als one-stop-shop verpakkingsspecialist bieden wij een full service voor kartonnen en flexibele-verpakkingen, shrinksleeves en etiketten. Van luxe kartonnen doosjes tot meerlaagse etiketten en van blanco label tot full colour banderol, uw wens is onze input! Een bedrijf van meer dan 200 enthousiaste medewerkers verspreid over 3 productievestigingen in 3 verschillende landen (Nederland, België en Frankrijk) garanderen de kwaliteit en snelheid waar wij voor staan. Kom onze producten ontdekken op de Packaging Innovations Amsterdam 2016!

 

 

Specialities:
 

Meerlaags etiketten

 


Wat komt er kijken bij het bedrukken van meerdere talen of veel informatie op één etiket? Of waar moet u rekening mee houden als uw product wordt geëxporteerd? Onze productspecialisten vertellen u alles over de oplossingen die meerlaags etiketten kunnen bieden!

Bedrukte folie

 


Heeft u bedrukte folie nodig voor kleine of middelgrote oplages en zit u niet te wachten op wekenlange levertijden? Dan hebben wij dé oplossing voor u. Van topseal, sachets tot flowpacks, zelfs geheel food approved! Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden. 

Shrink sleeves

 


De opkomende trend binnen de flexibele verpakkingen. Shrink sleeves worden steeds vaker gebruikt als eye- catcher op producten. Van full, half tot clustersleeves voor onze drukpersen is dit geen probleem. Wij adviseren u graag.

Bedrukte kartonnage

 


Displays, doosjes, geschenkverpakkingen of kartonnen sleeves wij maken en bedrukken de verpakking geheel op maat voor u. Hoge kwaliteit en snelle levertijden, geschikt voor elk product. Heeft u behoefte aan advies op maat? Onze productspecialisten staan voor u klaar.

Wij nodigen u uit!

Wij nodigen u uit om dit persoonlijk 23/24 november te ervaren tijdens de 5e editie van de Packaging & Innovations in Amsterdam 2016! Hemkade 18, Zaandam staan onze deskundige collega’s klaar om al uw verpakkingsvragen te beantwoorden.

Waar:

  • Hemkade 18, Zaandam (Gratis parkeren)

Wanneer:

23-november 11:00 tot 18:00 uur

24-november 11:00 tot 17:00 uur

 

Kunt u de beurs niet bezoeken op 23/24 november?

Kunt u niet naar de beurs komen maar heeft u wel interesse in advies op maat voor uw producten? Neem dan direct contact op met één van onze productspecialisten en plan direct een afspraak in! Wanneer u nu een afspraak maakt, ontvangt u geheel gratis een gepersonaliseerde promomap met o.a.:

  • Productsheets
  • Fysieke demo etiketten per product
  • Een handige etiket bestel checklist!

Plan direct uw afspraak in >

  •  
  •