Altrif Label sponsort NAC Breda en plakt minuten aan wedstrijd vast

NAC Breda & Altrif Label

Het resterende seizoen is Altrif Label officieel sponsor van het elektronisch cijferbord van de wedstrijdleiding bij NAC Breda. Als het bordje van de vierde official omhoog gaat om wissels of extra minuten aan te duiden, zullen oplettende voetbalsupporters de naam Altrif Label herkennen. Sinds de wedstrijd tegen FC Den Bosch sponsort Altrif Label het bord van de wedstrijdleiding. Dit zijn Altrif Label en NAC Breda onlangs overeengekomen. 

Jarenlange binding met de club & extra zichtbaarheid

''De reden dat wij deze sponsorovereenkomst zijn aangegaan is dat we al jarenlang een goede band hebben met de club NAC Breda. Een aantal collega's zit elke thuiswedstrijd op de tribune. Met deze sponsoractie willen we die betrokkenheid tussen Altrif Label en NAC Breda extra stimulans geven. Daarnaast willen wij ook graag op een leuke manier zichtbaar zijn voor een groter publiek.''  Marketing - Altrif Label.

Deze sponsoractie draagt bij aan de marketingstrategie voor komend jaar. Onze etikettendrukkerij heeft de ambitie om één van de grootste totaalleveranciers op het gebied van etiketten op rol te blijven. Hierin is het belangrijk zichtbaar te zijn en te blijven middels verschillende platformen.

De sponsorovereenkomst loopt tot het einde van het lopende seizoen. 

 

Zie ook het artikel van NAC Breda zelf!