Etiketten, labels of stickers voor bedrijven in de florasector

Florabedrijven en etiketten

Land & Tuinbouw

Maak uw producten in de land en tuinbouwindustrie uitzonderlijk door er een uniek etiket aan toe te voegen. Onze zelfklevende etiketten kunnen op maat gemaakt worden en dragen bij aan de meerwaarde van uw product.

Uw op maat gemaakte etiketten snel geleverd op locatie

  • Binnen een snelle tijd etiketten nodig? Door de korte productielijnen binnen Altrif Label, kunnen wij de bestelling sneller leveren.

Uw idee uitgewerkt tot een op maat gemaakt etiket

  • Door de verschillende soorten etiketten, is het gegarandeerd dat u een onderscheidend, op maat gemaakt etiket krijgt. De artwork kunt u zelf opleveren of wij gaan zelf aan de slag om uw idee om te zetten naar een volledig opgemaakt etiket.

Onderscheidend vermogen in het winkelschap met uw product

Uw merk op een opvallende manier onder aandacht brengen bij de doelgroep? Kies dan voor bijvoorbeeld tag labels. Dit is een niet zelfklevend kunststof kaartje met een gaatje erin verwerkt.

Etiketten voor de Flora industrie

Etiketten voor de bloemen & planten sector: Werkt u in de tuinbouw en wilt u verschil creëren door middel van verpakking? Altrif Label zorgt voor opvallende etiketten die van kwaliteit zijn voorzien. Altrif Label is binnen de Benelux de grootste etikettendrukkerij op het gebied van digitale druk.

Door het groeiend aantal concurrenten, is het noodzakelijk om onderscheid te blijven creëren in de verpakking van uw producten. Wij adviseren u dan ook graag hoe de opmaak van het etiket een onderscheidend karakter aan uw producten mee kan geven.

Ons kwaliteitsmanagementsysteem is met het behalen van ISO9001 erkend. Wij zijn dus volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wilt u graag uw producten presenteren op de best mogelijke manier? Wij beschikken over zeer veel kennis en kunde om het zelfklevend etiket optimaal te presenteren. Samen komen we tot de mooiste etiketten voor uw product.

Stel direct uw vraag

Meer weten? Stel hier uw vraag en ontvang antwoord van één van onze productspecialisten.

Contact met Altrif >>

Veel gebruikte oplossingen in de flora industrie

Een blanco etiket is een etiket zonder enige vorm van bedrukking. Blanco etiketten zijn prima te beschrijven of te verwerken.

Meer informatie

Een hang tag etiket is een niet zelfklevend kartonnen kaartje met een gaatje of sleuf erin verwerkt. De tags worden...

Meer informatie

Meer weten of advies op maat nodig?

Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat voor de etiketten op uw producten? Plan direct een afspraak in met één van onze productspecialisten.  Bij een afspraak krijgt u altijd:

  •  Advies op maat helemaal gericht op uw producten en etiketten
  •  Demomodellen van verschillende soorten etiketten
  •  Productsheets van onze producten
  •  Teststrookjes van verschillende materialen (indien gewenst)

Maak direct uw afspraak

Maak direct een afspraak met één van onze productspecialisten. Bij u op locatie, wanneer u het uitkomt.

Afspraak maken >