E-commerce

Etiketten en verpakkingen voor webwinkels

Etiketten en verpakkingen voor webwinkels

Als eigenaar van een webshop handelt u dagelijks met goederen. Deze worden gemakkelijk en snel bij u online besteld. U wilt dan dat deze goederen net zo gemakkelijk weer verzonden worden. Een juiste verpakking om deze goederen te verzenden is belangrijk. Altrif Label heeft meerdere etiketten en verpakkingen in het assortiment die veel gebruikt worden hiervoor. 

 

Neem vrijblijvend contact op met Altrif Label voor een advies op maat. Bent u direct op zoek naar een offerte of demo-modellen? Dan sturen wij u die gratis toe. 

Contact >>    Offerte op maat >>

Blanco etiketten

Het meest gebruikte etiket voor webwinkels is het blance etiket. Dit is een simpel etiket met weinig tot geen bedrukking. Ideaal voor het verzenden van pakketjes of brieven. Doormiddel van het inprinten van de ze etiketten (printlinten) kunnen deze etiketten gemakkelijk van alle benodigde informatie worden voorzien. 

Bedrukte of onbedrukte banderollen

Deze kunstof of papieren banden worden veel gebruikt om producten bij elkaar te binden. Bijvoorbeeld voor voordeelaanbiedingen. Een andere toepassing is op moeilijk te verpakkingen producten zoals dekens, sjaals en sokken. Banderollen zijn volledig te bedrukken maar moeten wel machinaal verwerkt worden. Er zijn ook mogelijkheden voor handmatige verwerking. 

Piggyback etiketten

Deze 'meerlaagse' etiketten worden eveneens veel in de verzendmarkt gebruikt. Bij een piggyback constructie worden twee lagen van hetzelfde formaat op elkaar aangebracht. Het grote pluspunt hiervan is dat de bovenlaag verwijderd kan worden en ergens anders op geplakt kan worden. Ideaal voor verzendingen. 

Altrif Label en webwinkel-verpakkingen

Naast de drie bovenstaande verpakkingen zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Wij worden frequent gecontacteerd met een vraag waar wij graag een antwoord voor zoeken. Ons meedenkend vermogen onderscheidt ons van de concurrentie.

Een mooi voorbeeld is het sluitzegel-etiket. Webwinkel-eigenaren krijgen vaak producten retour gestuurd nadat zij al geopend zijn. Dit is natuurlijk vervelend en met een sluitzegeletiket kan dit voorkomen worden

Het assortiment van Altrif Label kan onderverdeeld worden tussen enkellaagse en meerlaagse etiketten, vouwkartonnage en flexibele verpakkingen. Deze verpakkingen worden veelal gebruikt om individuele producten van een etiket of verpakking te voorzien maar kunnen ook toegepast worden op verzendverpakkingen.

Bekijk via onderstaande linkjes ons volledige assortiment.

Etiketten Vouwkarton Flexibles

Waarom Altrif Label voor uw verpakking?

  • Specialist in zowel kleine (digitaal) als grote (flexo) oplages voor verpakkingen.
  • Snelle levertijden. Tien werkdagen voor nieuw werk en vijf werkdagen voor herhalingswerk. 
  • High-tech prepress afdeling met de nieuwste technologieën voor een perfecte opmaak. 
  • +35 jaar ervaring in de markt.
  • Samples en demo-modellen gratis op aanvraag.
  • Advies op maat is geen probleem.

Hoe nu verder?

Bent u overtuigd van onze mogelijkheden voor uw verpakkingswens?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een:

  • Offerte op maat (binnen 24 uur reactie)
  • Afspraak met een specialist bij u op locatie
  • Stuur mij demo modellen

Contact met Altrif Label