Stickers

Een divers assortiment, snelle levertijden en hoogwaardige drukkwaliteit.

Stickers als verpakkingsoplossing

Als drukkerij worden wij dagelijks gecontacteerd door bedrijven die op zoek zijn naar stickers of etiketten voor hun product. Een sticker blijft een van de meest economische toepassingen om een verpakking van productinformatie te voorzien én deze er mooi uit te laten zien. Natuurlijk, er zijn alternatieven in de vorm van flexibele verpakkingen of vouwkarton. Maar ondanks deze andere opties blijven stickers onverminderd populair.

Lees op deze pagina meer over stickers en de toepassing hiervan. 

Let op: oplage vanaf 1000 exemplaren! 

Direct contact

Stuur uw (aan)vraag direct naar één van onze specialisten of laat ons u terugbellen op een geschikt moment.

Contact  Bel me terug

Verschillende soorten stickers

Stickers zijn er in vele soorten en maten. In principe kan elke vorm, bedrukking, oplage en vereiste geproduceerd worden. Zo zijn er stickers voor wijflessen of stickers voor op potjes. Er kan op meerdere manieren een verdeling gemaakt worden. Hieronder een verdeling tussen standaard stickers, aparte 100% transparante stickers en meerlaagse stickers. 

 

 

Reguliere stickers

Standaard enkellaagse stickers met alleen een bedrukking aan de voorzijde van de sticker. In het voorbeeld van hierboven met een metallic-look afwerking voor een uniek glans-effect. Deze stickers produceren wij met een oplage vanaf 1000 stuks.  

 

Transparante stickers

Er zijn verschillende materialen voor verschillende ondergronden berschikbaar. In het voorbeeld hierboven transparante etiketten of no-label look etiketten voor een 100% transparante uitstraling. Dit zijn normale stickers met een ander soort materiaal.

 

Meerlaagse stickers

Stickers met meerdere lagen. Zo heeft u zeker genoeg ruimte voor al uw productruimte. Van twee lagen met duo-labels, tot wel vier lagen met quatro-labels. Zowel voor grote als kleine producten. Ook deze complexere stickers maken wij geheel zelf. 

Stickers per branche

Verschillende soorten etiketten per segment. Of u nu in de voedings, chemie, transport, logistieke, cosmetica of de grafische markt zit, er zijn stickers met een specifieke toepassing voor uw markt. Waar de cosmetica veelal kleine stickers kent, komen er in de logistiek meer blanco stickers voor. 

 

 

Stickers voor voedingsproducten

In de voeding wordt veelvuldig gebruik gemaakt van stickers. Of het nu stickers voor op flessen, potjes of zelfs direct op voedsel zijn, wij hebben ze. Met een advies op maat voor uw voedingsproduct helpen wij u verder.

 

Stickers voor cosmeticiaproducten

In de cosmetica zien wij veelal stickers die een luxe en chique uitstraling moeten hebben. De verpakkingen zijn vaak klein maar moeten wel de consument overtuigen van de kwaliteit. Ook meerlaagse stickers zijn gebruikelijk om alle ingrediënten te weergeven. 

 

Stickers voor de transportsector

In de transport en logistiek zijn stickers nodig om de vele producten te kunnen volgen in het proces. Van track-and-trace tot adresstickers, alles komt voorbij. Meestal worden hier blanco stickers gebruikt die bij de klant nog worden ingeprint. 

Meer over Altrif Label

 

Over Altrif Label

Altrif Label is één van de grootste drukkerijen van de Benelux. In 35 jaar zijn we gegroeid van een garagebox naar een drukkerij met meer dan 100 medewerkers. Wij produceren dagelijks diverse soorten stickers. Van simpele enkellaags blanco stickers tot complexere meerlaagse trio- of quatro-stickers. 

Als u uw stickers bij Altrif Label koopt beloven wij het volgende:

 • Altijd een contactpersoon beschikbaar om antwoord te geven op al uw vragen.
 • Advies per stickers over het juiste materiaal, de juiste lijm en de juiste druktechniek. 
 • Een optimale presentatie van uw producten d.m.v. een mooie sticker.
 • Snelle levertijden, hoge drukkwaliteit en een flexibele manier van werken. Dat zijn onze speerpunten!

 

Veredelingsmogelijkheden

Stickers kunnen naast dat zij in elke kleur bedrukt kunnen worden (PMS of Full-colour), ook op meerdere manieren veredeld worden. Deze afwerkingen geven het etiket vaak net dat beetje extra wat een klant zoekt. 

 • Mat of glans lak
 • Folie-afwerking (hot & cold)
 • Reliëf en preeg
 • Laminaat (bescherming)

 

Kwaliteit en certificaten

Natuurlijk wilt u een etiket wat de uitstraling van uw product weerspiegeld. Bij de productie hiervan hanteren wij een bepaalde kwaliteit. Het drukwerk moet netjes en juist gedrukt zijn en de kleuren moeten overeenkomen met het artwork. Ook zaken als het materiaal, de lijm en de stansing zijn belangrijk en moeten van een juiste kwaliteit zijn. Om deze kwaliteit naar u te garanderen hebben wij veel certificaten behaald. Deze certificaten zijn onze bewijsdocumenten dat wij een kwalitatieve drukkerij zijn die geschikt is voor uw verpakkingsbehoeften.

 • Full-colour bedrukking of PMS;
 • Eigen prepress-afdeling voor uw artwork;
 • Hoogwaardig colourmanagement;
 • ISO gecertificeerd.

  Certificaten