Coördinator verkoop binnendienst

''Altrif Label is een organisatie met een gemoedelijke sfeer. Er wordt de mogelijkheid geboden om jezelf te ontwikkelen in verschillende competenties en er zijn doorgroeimogelijkheden.''

In 1998 ben ik afgestudeerd als grafisch ontwerper. Door een aantal mede studenten die  werkzaam waren bij Altrif label ben ik attent gemaakt op de mogelijkheden en veelzijdigheid van  Altrif label als organisatie. Er was op dat moment geen vacature vrij als DTP-er maar wel  als orderverwerker. Hierop heb ik succesvol gesolliciteerd met als doel door te stromen naar de prepress afdeling.

Ik heb verschillende vacatures vervuld, zoals administratief medewerker op de prepress afdeling, accountmanager en salesmanager. In deze laatste functie heb ik veel commerciële ervaring  en vakkennis opgedaan en  ben ik uiteindelijk vanwege het moederschap gesetteld als sales manager assistent. Dit is een leuke , veelzijdige  functie  die goed bij mij past en waarbij je veel met mensen samen werkt, adviseert, coacht en waarbij elke dag opnieuw een uitdaging is.

Altrif Label is een organisatie met een gemoedelijke sfeer. Er wordt de mogelijkheid geboden om jezelf te ontwikkelen in verschillende competenties en er zijn doorgroeimogelijkheden. Als medewerker van Altrif Label ben je dagelijks medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen van een uniek product, waardoor dit elke dag opnieuw veelzijdigheid en uitdaging biedt in je werkzaamheden.

Na ruim 15 jaar werkzaam bij Altrif label ga ik elke dag nog altijd met plezier naar mijn werk!

Daniëlle van Dommele - Coördinator verkoop binnendienst