Manager Digital division & Prepress

''Het coachen en begeleiden van mijn team zodat een dynamische en constructieve werksfeer ontstaat waar iedereen met plezier aan deelneemt, vind ik ontzettend belangrijk .''

Sinds 1998 ben ik werkzaam bij Altrif Label en sindsdien ben ik gestart met de digitale druktechniek. Mijn specialisme richt zich op Colormanagement en de digitale druktechniek. Ik ben geïnteresseerd in alles wat met etiketten te maken heeft!

Onder mijn leiding is de digitale afdeling uitgegroeid tot wat het nu is binnen Altrif Label; een innovatieve en gerespecteerde afdeling binnen het bedrijf.

Mijn werk als leidinggevende binnen Altrif Label ervaar ik als afwisselend, creatief en uitdagend. De aard van mijn werkzaamheden zorgen ervoor dat ik gestimuleerd wordt creatief en proactief te anticiperen op dat wat de wensen van de klant zijn. Dit heeft als resultaat dat ik mezelf als doel stel keer op keer de hoogst haalbare kwaliteit te genereren en te borgen.

Tevens vind ik het belangrijk om als leidinggevende op de digitale werkvloer in te zetten op  het coachen en begeleiden van mijn team zodat een dynamische en constructieve werksfeer ontstaat waar iedereen met plezier aan deelneemt. 

Tony Trommel - Manager Digital division & Prepress