Erkend Leerbedrijf


Introductie

Altrif Label heeft het Erkend Leerbedrijf certificaat van de organisatie SBB. Hiermee garanderen wij studenten een goede stageplaats binnen ons bedrijf. Vanuit verschillende scholen komen regelmatig stagiaires bij ons op het bedrijf werken in een BOL of BBL traject. Dus of je nu een commerciële of technische opleiding volgt, bij ons kun je terecht! 

 

sbb-logo---transparante-achtergrond.png

Impressies

Professionele drukkers die werken met vele verschillende machines/persen
Contact met vele soorten klanten in verschillende markten op de Verkoopafdeling
Grafische een zo'n mooi mogelijk product met onze DTP'ers (pre-press)

SBB & Erkend Leerbedrijf

Het Erkend Leerbedrijf certificaat is een initiatief van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Het SBB is een landelijke organisatie die de vernieuwde samenwerking in 2015 in leven heeft geroepen. Het doel van deze coöperatie is het dichter bij elkaar brengen van opleiders (scholen) en het bedrijfsleven. Zo zorgen scholen voor een zo'n goed mogelijke praktijkervaring van hun studenten en is het bedrijfsleven gegarandeerd van vakmensen voor de toekomst. Een win-win situatie voor beiden.

Natuurlijk zijn wij bekend met de verschillen tussen wat de opleidingen studenten leren en wat zij daadwerkelijk gaan doen in de praktijk. Te vaak komt de theorie niet overeen met de praktijk. Beide partijen, en zeker ook de studenten zelf, zijn gebaat met een zo'n goed mogelijk aansluiting tussen de theorie en de praktijk.

SBB - Erkend Leerbedrijf.png

Het is voor bedrijven als Altrif Label een vereiste om het Erkend Leerbedrijf certificaat in hun bezit te hebben om MBO stagiaires te mogen opleiden. Om als bedrijf dit certificaat te ontvangen wordt zij individueel gecertificeerd. Altrif Label heeft hiervoor het accreditatie proces van het SBB doorlopen. Daarnaast is er contact met individuele scholen en het SBB zelf om de kwaliteit van de leertrajecten te kunnen blijven garanderen. 

Bekijk deze video voor meer informatie over - SBB Leren in de praktijk. 
 

MBO - BOL & BBL

Kijkende naar de verschillende leertrajecten kunnen zowel studenten van de Beroeps Opleidende Leerweg (BOL) als de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) terecht bij ons. Dus of het nu Niveau 2, 3 of 4 betreft, wij zorgen voor een juiste stageplaats die bij jou opleiding en interesses past. Via Stagemarkt.nl kunnen studenten actuele stages in hun opleidingsgebied vinden bij verscheidene bedrijven.

Download via onderstaande knop ons actuele Erkend Leerbedrijf Certificaat.

 

Download - Certificaat

Scholen

Deze scholen hebben al contact met Altrif Label voor MBO stages. Staat jou school er niet bij? Dat betekend niet dat je niet welkom bent. Neem contact met ons op voor meer informatie voor een stage voor jou.
 

erkend-leerbedrijf-sbb.png

Altrif Label & SBB

Wij bieden verschillen soorten stages en leertrajecten aan. Voor alle onderstaande vakgebeiden zijn wij erkend opleider en dus het juiste adres voor jou praktijk ervaring: 

 • Allround DTP
 • Drukker 
 • Printmedia Technoloog
 • Basismedewerker Printmedia
 • Commercieel Medewerker
 • Vestigingsmanager Groothandel
 • (Junior) Accountmanager
 • Medewerker Human Resource Management
 • Assistent Dienstverlening en Zorg
 • Assistend Verkoop/Retail
 • Medewerker Secretarieel en Receptie
 • Medewerker Marketing en Communicatie

Zie hieronder ons actuele stageoverzicht

 Stage overzicht