Tip: Toegangskaarten of Tickets

Naast etiketten ook mogelijkheden voor niet zelfklevende etiketten!

Tickets & Toegangskaarten

In een tijd waar festivals en evenementen meer voorkomen dan ooit, zijn toegangskaarten zeer relevant. Deze toegangskaarten zijn er in vele verschillende vormen en maten, en worden vaker gebruikt dan je denkt. Ook al wordt er in de huidige digitale tijd veel online geregeld, fysieke kaartjes blijven aanwezig. Een tastbaar kaartje heeft natuurlijk meer charme dan een geprint A4’tje of een digitaal document. Hoeveel mensen sparen niet toegangsbewijzen van hun favoriete bands? Zo zie je tegenwoordig ook veel de optie om bij een bestelling een supplement te betalen om bijvoorbeeld concertkaartjes cadeau te kunnen geven.
 

"Tickets en Toegangskaarten worden ook in deze digitale tijd vaker toegepast dan je denkt!"

Specificaties van Tickets

Deze niet zelfklevende papieren of kunststof kaartjes hebben verschillende eigenschappen t.o.v. etiketten. Deze tickets kunnen altijd aan persoonlijke voorkeuren worden aangepast en worden vaak op beide zijdes bedrukt. De materiaalkeuze hangt samen met uw voorkeuren. Naast een customized etiket worden toegangskaarten vaak ingeprint met variabele data. Bijvoorbeeld met informatie over een evenement zelf of de datum van de vliegreis etc. etc. Wij zorgen bij de keuze van ons materiaal dat dit zo gemakkelijk mogelijk gaat voor uw machine.

Daarnaast worden tickets vaak voorzien van een perforatie  voor een afscheurbare deel van het kaartje. Wilt u een of meerder gaatjes in uw kaarten? Dat kan zeker ook op elke gewenste plaats. Voor promotionele doeleinden kunnen wij ook eigen bar- of QR-codes drukken. Zo zorgen we voor een oplossen op maat voor uw toepassing.

Waar worden tickets toegepast?

Enkele voorbeelden waar toegangskaartjes nog steeds frequent gebruikt worden:

  • Bioscopen 
  • Vliegmaatschappijen voor vliegtickets (voornamelijk lange afstandsvluchten)
  • Festivals
  • Parkeren (b.v. uitrijkaarten)
  • Theater
  • Sportwedstrijden
  • Trein- of buskaartjes
  • Concerten
  • Musea en Exposities
  • Attractieparken & Dierentuinen

Hoe nu verder….

Bent u benieuwd naar wat deze toegangskaarten voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij sturen u gratis enkele productvoorbeelden op of een buitendienstmedewerker komt langs. Vergeet zeker ook niet onze productsheet te downloaden. Zo heeft u alle informatie in een overzicht.

Productpagina Tickets     Productsheet Tickets