Nieuwe wikkelmachines met cameratoezicht operationeel

Uitbreiding Machinepark

Altrif Label heeft geïnvesteerd in een nieuwe wikkelmachines met cameratoezicht. De machines zijn inmiddels geplaatst en operationeel. Onze focus ligt continue op het verbeteren van het bedrijfsproces. Met name de laatste stappen van dit traject zijn essentieel. Hier vinden namelijk de laatste controles plaats voordat de zendingen op transport naar de klant gaan.

Wikkelmachines met cameratoezicht

Door de komst van deze nieuwe machines zijn we in staat om een effectievere doorstroom van orders te realiseren, waardoor de etiketten op rol nog sneller op maat gewikkeld kunnen worden. Groot pluspunt van deze machines is het cameratoezicht. Deze camera draagt bij aan een hogere kwaliteit en een reductie van de foutmarge op onze etiketten.

Een wikkelmachine met cameratoezicht is vele malen nauwkeuriger en efficiënter dan handmatig wikkelen, wat veel gebruikelijker is in de markt. Deze machines automatiseren het proces dus. Zaken die de camera kan detecteren zijn o.a: errors in het etiket, verkeerde stansafstand, error in het materiaal en nog veel meer. 

Zeker voor klanten in de farmaceutische industrie is deze methode erg interessant. Door de hoge nauwkeurigheid van de machine wordt elke oneffenheid eruit gehaald. Dit garandeerd een optimaal producten bij de eindklant. 

De camera is eveneens in te stellen in dat deze keer op keer beter wordt. Hiermee "leert" de camera asl het ware waar zij wel en waar zij niet een melding van moet geven. Dat is pas slimme technologie!