Nieuw: Quatro-Labels en Peel-off Etiketten

Quatro en Peel-off etiketten

Bij Altrif Label hebben wij twee nieuwe etiketten in het assortiment. Deze etiketten konden wij eigenlijk al wel eerder produceren, maar we zien een stijgende vraag naar de toepassingen van deze etiketten. Zowel quatro labels als peel-off etiketten hebben namelijk als hoofddoel meer informatie op een etiket te kunnen plaatsten. 

Lees hieronder meer over deze etiketten en bekijk zeker ook eens de individuele productpagina's. Mocht u verdere vragen over deze labels hebben kunt u ons natuurlijk altijd vrijblijvend contacteren

Altrif Label - de meerlaagse etiketten specialist. 

quatro-label800x538.jpg

Quatro-Labels

Quatro etiketten behoren tot de meerlaagse etiketten en bestaan uit meerdere lagen. In dit geval worden er vier lagen van dezelfde grootte op elkaar aangebracht. Door middel van dubbelzijdige bedrukking kan alle gewenste informatie op het etiket worden gedrukt. Door het aanbrengen van de juiste lijm kunnen de individuele lagen worden geopend en gesloten. Wij zorgen er met een lijmvrij-hoekje voor dat deze handeling zo soepel mogelijk verloopt. 

Een quatro-label lijkt op zijn kleinere broertje het trio-label. Bij een quatro etiket heeft u in totaal zeven bedrukbare zijdes.

Het etiket wordt veelal gekozen in sectoren die hun product exporteren naar het buitenland. Dan moeten er logischerwijs meerdere talen op het product vermeld worden. 

Bekijk onze aparte productpagina met meer informatie over quatro-labels of neem contact met ons op voor een antwoord op uw vraag of een advies op maat. 

Productpagina

Contact met Altrif Label

 

 

 

peel-etiket800x538.png

Peel-Off Etiketten

Een peel-off etiket behoord tot de enkellaagse etiketten. Dit zijn etiketten die bestaan uit één laag. Het verschil tussen een peel-off etiket en een regulier etiket is dat bij een peel-off ook de lijmzijde van het etiket bedrukt kan worden. De voorkant van het etiket kan gewoon full-colour worden bedrukt. De achterzijde wordt idealiter met één kleur zwart bedrukt. 

Dit soort etiketten worden veelal gebruikt voor promotionele doeleinden. Denk hierbij aan acties, promoties en aanbiedingen op een product. Een merkeigenaar wil interactie met zijn consument en deze moet een handeling uitvoeren. Zo start hij bijvoorbeeld een refund-actie waarbij de consument een deel van het aankoopbedrag terug kan krijgen. Op de achterkant van het etiket kan dan een actiecode worden gedrukt die via de website gebruikt kan worden. 

Bekijk de aparte productpagina over peel-off etiketten of neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vraag of sturen u vrijblijvend een offerte voor deze etiketten.

Productpagina

Contact met Altrif Label