Een Kijkje in de Keuken met Dion Goderie

Welkom bij Altrif

Het onmogelijke mogelijk maken, is hetgeen wat wij al 34 jaar bij Altrif Label doen. Sinds de oprichting verwezenlijkt Altrif dagelijks elke wens op het gebied van zelfklevende etiketten. De kracht van ons bedrijf is het constant oplossingsgericht meedenken met onze klanten. Niet alleen op het gebied van innovatie maar ook op gebied van levertijden en flexibiliteit.

”Mijn naam is Dion Goderie, Directeur van Altrif Label”

Geschiedenis van ons Bedrijf

In 1974 begon ik (Dion) als jongen van 14 jaar te werken bij mijn goede vriend én oprichter van Redoprint, Free Doomen. Het bedrijf Redoprint bestond toen uit één zeefdruk pers in een garage box. In 1983 zijn wij over gegaan in Altrif Label, onze huidige organisatie. Door stap voor stap te investeren zijn we beetje bij beetje gegroeid. Eerst richten we ons op conventionele drukmethodes waarin meerlaagse etiketten tot de mogelijkheden behoren. Bijvoorbeeld booklets, coupons, peel en reseal en sandwich etiketten zijn unieke Altrif producten. Binnen de Benelux zijn wij hierin koploper! In 1998, als technisch directeur van deze organisatie, gingen we als een van de eerste drukkerijen binnen Europa investeren in digitale drukmethodes. Dit om voordeliger te kunnen produceren voor lagere oplages. De kleurhelderheid van digitaal drukken is prachtig. Mede door deze ontwikkeling werken wij vandaag de dag met 100 collega’s verspreid over verschillende productieprocessen.

 

Samenwerking St-Luc Labels & Packaging

Vele collega’s van ons werken al decennia bij ons bedrijf, ik ben dan ook trots dat we nu samenwerken met een ander familiebedrijf, St-Luc Labels & Packaging. Dankzij deze fusie bieden we niet alleen onbegrensde mogelijkheden in zelfklevende verpakkingen, maar ook folie druk en kartonnage behoren nu tot ons assortiment. In totaal zijn wij nu met drie bedrijven met ieder zijn eigen specialiteit.

 

”Het is prachtig om te zien hoe deze bedrijven met elkaar kennis delen en elkaar aanvullen. Het is echt een unieke combinatie in de verpakkingsmarkt.”

                    

 

One-Stop-Shopping

Door onze samenwerking met St-Luc geldt nu voor al onze klanten het one-stop-shopping principe. Als verpakkingsspecialist kunnen we onze klanten een feilloze product garanderen van technologisch hoogstaand niveau. U kunt rekenen op een full-service aanpak voor: vouwkarton, folie bedrukking, shrinksleeves en etiketten. Van de eenvoudige blanco labels tot op maat gemaakte meerlaagse constructies. Er is meer dan genoeg keuze voor uw verpakkingsvraag. Ons doel is om dé totaal oplosser in de Benelux te worden voor alle verpakkingsvragen.

 

Innovaties / Ontwikkelingen

Binnen Altrif Label hebben wij het afgelopen jaar geïnvesteerd in capaciteitsvergroting van onze digitale divisie met een extra Xeikon pers. Op het gebied van conventionele druk hebben wij uitgebreid in een extra afwerkstraat. Hierdoor kunnen wij nu ook een drie-laags dry-peel etiketten produceren, welke zeer gewenst zijn in de chemie sector. St-Luc heeft het afgelopen jaar geïnvesteerd in het inrichten van een nieuwe bedrijfshal waar alle voorzieningen zijn voor het drukken, lamineren en afwerken van digitaal gedrukte flexibele verpakkingen. Denk hierbij aan sachets, flowpacks en topfolies. Bestellingen van lage oplages met snelle levertijden behoren nu eveneens tot de mogelijkheden. Ook kunnen we bij St-Luc digitaal drukwerk afwerken via verschillende afwerkstations. Bijvoorbeeld een preeg of goud/zilver folie aanbrengen. Dit zorgt voor een ambachtelijke uitstraling voor een economische prijs! Tevens zijn onze inkten voedselveilig bevonden, wat aansluit bij de vraag van de voedingsindustrie.

 

 

Zoals u ziet zijn wij een ervaren maar zeker ook innovatief bedrijf. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact met ons op en wie weet wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Team Altrif   Contact