Empack & Packaging Innovations 2017

Altrif Label samen met St-Luc & Microbox in Mechelen

 

Empack & Packaging Innovations 2017

Op 11 & 12 oktober is de Empack beurs in Mechelen (BE). De Empack wordt al jaren gezien als dé beurs als het om etiketteren en verpakken gaat. Dit jaar wordt de Empack gecombineerd met de Packaging Innovations. Deze beurs, waar Altrif Label al eerder bij aanwezig was, kenmerkt zich door innovatie en marketingtoepassingen voor verpakkingen.      

logo-empack-2017.png

logo-packaging-&-innovations-2017.png

Altrif Label & St-Luc op de Empack

Altrif Label zal dit jaar ook aanwezig zijn op de Empack. Samen met ons zusterbedrijf St-Luc Labels & Packaging tonen wij u graag onze verpakkingsmogelijkheden. Wij presenteren ons als dé totaaloplossers in de verpakkingsmarkt met een ruim assortiment: Etiketten, Flexibele Verpakkingen en Vouwkartonnage. Bezoek onze stand B010 bij de Packaging Innovations en kom te weten hoe dagelijks ruim 200 enthousiaste medewerkers, verspreid over 3 vestigingen in 3 verschillende landen (Nederland, België en Frankrijk) voor u klaar staan!
 

Waarom Altrif?

Bent u geïnteresseerd in: folie verpakkingen, krimpsleeves, zelfklevende etiketten of vouwkarton, en zoekt u een bedrijf dat hierin graag met u meedenkt? Dan zijn wij de partij die u deze service kan bieden. Door een uitgebreid machinepark (state-of-the-art) bieden wij u veel mogelijkheden. Menig verpakkingsvorm kan zowel in grote als kleine oplages voordelig en kwalitatief geproduceerd worden.

Kom ons bezoeken op 11 & 12 oktober tijdens de Empack in Mechelen en daag ons uit met uw verpakkingsvraag. 

Wie:

  • Altrif Label
  • St-Luc Labels & Packaging
  • Microbox Packaging

Waar:

Nekkerhal Brussel-Noord
Plattebeekstraat 1
2800 Mechelen, België
Stand B010 (bij Packaging Innovations)

Wanneer:

  • 11 Oktober Van 10:00 tot 18:00 uur
  • 12 Oktober Van 10:00 tot 17:00 uur

Onze productsegmenten: 

Etiketten

Of u nu reguliere enkellaagse etiketten zoekt of de complexere meerlaagse constructies, wij bieden u een ruim assortiment aan etiketten. Van VOID tot booklets, en van coupon etiketten tot transparante labels. Eveneens is maatwerk een van onze sterktes. Wij lichten graag toe wat voor type etiket voor uw product geschikt is. 

 

Flexibele Verpakkingen

Flexibele verpakkingen zijn er in vele verschillende soorten en maten. Van verschillende soorten shrink sleeves tot bedrukte on bedrukte sachets, flowpacks en topseals. De mogelijkheden bij flexibles zijn bijna eindeloos. Zoekt u een unieke verpakking voor uw product? Kijk samen met Altrif & St-Luc naar de beste toepassing voor uw product.

Vouwkarton

Naast etiketten en flexibele verpakkingen voorzien wij eveneens een uitgebreid assortiment met vouwkarton. Zowel verlijmde als onverlijmde doosjes zijn mogelijk. Bij deze verpakkingsvorm is maatwerk zeer gebruikelijk. Een kartonnen verpakking kan dus geheel aangepast worden aan uw wensen. Onze productexperts gaan graag met u in gesprek. 

Kunt u er niet bij zijn?

Bent u helaas niet aanwezig op de Empack in Mechelen, maar bent u wel nieuwsgierig naar wat wij als groep voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Contact Altrif Label