Altrif Label investeert wederom in een HP Indigo pers

Uitbreiding Machinepark Altrif Label

De Roosendaalse etikettendrukkerij Altrif Label investeert opnieuw in digitale druk. De drukkerij is totaalleverancier op het gebied van zelfklevende etiketten op rol en kleinere runs van flexibele verpakkingen. Met de aanschaf van een nieuwe HP Indigo pers verhoogd Altrif de productiecapaciteit om te kunnen blijven voldoen aan de toenemende vraag vanuit de markt.

Pioniers in het digitaal drukken van etiketten

Altrif Label is pionier als het gaat om digitaal drukken. In 1998 zag de directie al grote kansen in de etikettenmarkt voor deze drukvorm. Anno 2015 is de digitale drukvorm onmisbaar binnen de etikettenindustrie. Met de nieuwe pers beschikt Altrif Label inmiddels over meerdere operationele HP Indigo persen. Naast de HP persen beschikt de drukkerij binnen de digitale divisie ook nog over diverse Xeikon persen. Hiermee blijft Altrif Label de grootste op zichzelf staande drukkerij als het gaat om digitaal drukken. Door de investering creëert Altrif Label ruimte in de organisatie om de toenemende vraag naar digitale etiketten te kunnen blijven realiseren.

 Snelle doorlooptijden en hoge kwaliteit etiketten

''Het investeren in een nieuwe HP pers past volledig in de visie die wij als etikettendrukkerij voor ogen hebben. Klanten kiezen voor ons omdat wij snel kunnen leveren, flexibel zijn in onze werkwijze en omdat wij een echt kwaliteitsetiket leveren, zegt dhr. Goderie. De investering in een nieuwe digitale pers draagt bij aan het waarmaken van deze visie. In combinatie met de vraag vanuit de markt is deze investering meer dan logisch.''

De nieuwe HP Indigo pers heeft een maximale druksnelheid van 32 meter per minuut in full colour. Daarnaast kan de pers uitstekende kwaliteit leveren op verschillende type materialen waaronder papier en kunststof. De pers is vanaf heden volledig operationeel.

 

jumbotron_hp_division.jpg

Digitale Etiketten

Bent u benieuwd naar wat digitale etiketten voor u kunnen betekenen? Lees hieronder meer over Digitaal Bedrukte Etiketten en de voordelen. 

Digitaal Bedrukte Etiketten