Etiketten op Vel

Bij Altrif Label kunt u uw etiketten op vel of los gesneden ontvangen.

Hoe wilt u uw etiketten ontvangen?

Het proces van een idee voor een etiket, tot dat het daadwerkelijk op uw product zit, is uitgebreid. Een etiket doorloopt meerdere stappen voordat het in de winkel te zien is. Een van de laatste stappen voor uw etiket is “hoe u de etiketten wenst te ontvangen?” Lees hieronder meer over de mogelijkheden van etiketten op vel.

Etiketten op vel / Sheeten

Normaliter worden etiketten op rol geleverd. Deze rollen kunnen gemakkelijk op een eigen etiketteermachine worden geplaatst, waarna de etiketten op het product worden aangebracht. Maar naast etiketten op rol, kunnen etiketten ook op andere manieren worden geleverd. Zij het etiketten op vel of los gesneden per stuk. Vaak ligt de keuze voor etiketten op vel of etiketten op rol aan de verwerking die de klant voor ogen heeft. 

Nadat etiketten zijn gedrukt en zijn uitgestanst (gesneden), kunnen deze etiketten worden geknipt in de gewenste aantallen per vel. Zo krijgt u dus niet een doos met rollen maar een doos met losse vellen met uw etiketten. Ook het aantal etiketten op een vel is variabel. Dit kan één enkel etiket of meerdere etiketten per vel zijn. 

Deze vellen kunnen naast handmatige verwerking ook in een etiketteermachine worden geplaatst. De afmetingen van de vellen kunt u zelf bepalen a.d.h.v. uw wensen. Of dat nu A4, A5 of A6 formaten zijn, de mogelijkheden zijn breed. Het maakt eveneens niet uit op wat voor manier uw etiketten worden geproduceerd. Zowel bij conventionele als digitale productie kunnen etiketten op vel worden geleverd.

Enkele voorbeelden:

Eén enkel etiket zonder dat deze is bijgesneden. Het etiket vult heel het vel.

Meerdere etiketten op een vel (sheet) met stansing. Restafval is weggesneden.

Eén enkel etiket met stansing. Restafval is weggesneden.

Etiketten los gesneden

Naast sheeten kunnen etiketten ook los geleverd worden. Hiermee wordt ieder individueel etiket los gesneden en tezamen verpakt. U ontvangt dan een doos van ons met losse etiketten die u weer kunt verwerken. Of dat nu is om te etiketteren, of om als sample weg te geven bij uw product.
 

Toepassing 

Deze etiketten kunnen zowel met als zonder uitstansing worden geproduceerd. Ook is bedrukking van deze labels met deze toepassing geen probleem. Of het nu blanco etiketten of full-colour etiketten zijn, deze etiketten kunnen gewoon op vel worden geleverd. Het proces van sheeten of snijden kan zowel in de kleine oplages als in de grote oplages worden toegepast. Deze productietoepassing maakt uw etiket niet duurder dan wanneer u etiketten op rol besteld. 
 

Blanco Verpakkingen

Naast de manier hoe wij onze etiketten leveren kunnen wij ook onze verpakkingen van de dozen aanpassen aan uw behoefte. Bent op zoek naar blanco dozen zonder onze eigen merknaam / logo op de doos?  Bij ons kan dat gewoon. 
 

sheets-etiketten-op-vel-collage.jpg

Wellicht ook interessant?

 • Etiketten op rol

  Etiketten op rol nodig? Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag. Altrif heeft dan 30 jaar ervaring met het bedrukken van etiketten op rol, de specialist voor uw vraag.

  Meer
 • Wat kleuren kunnen betekenen voor uw merk?

  Het gebruiken van kleur is onmisbaar voor elk merk. Ieder merk gebruikt kleuren in haar logo, huisstijl en op producten om zich te kunnen onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. Maar naast de onderscheidende factor is het gebruik maken van kleuren ook belangrijk voor communicatie uitingen en

  Meer
 • Labels op rol

  Bent u op zoek naar labels op rol? Snel en Kwalitatief drukwerk voor uw product. Altrif Label is de expert voor uw labels. Bekijk hier het verschil tussen Etiketten en Labels.

  Meer