Etiketten, labels of stickers voor bedrijven in de drank-industrie

Alcoholische of non-alcoholische, ze vragen allen om een eigen etiket.

Dranken: alcoholisch & non- alcoholisch

Door de groeiende concurrentie begrijpt Altrif Label als geen ander dat u onderscheidende etiketten voor uw product nodig heeft. Etiketten die een boost geven aan de uiterlijk van uw product. Bij ons kunt u het etiket gemakkelijk personaliseren met uw eigen logo of slogan. Creëer zo een voorkeurspositie bij de consument.

Lees voor meer informatie ons blogartikel over de drankensector

Uw etiketten snel geleverd bij u op locatie

Snel etiketten nodig? Doordat de lijnen van het gehele productietraject binnen Altrif Label kort zijn, kunnen wij met hogere snelheid de etiketten op de bestemming leveren. 

Creër een passende uitstraling bij uw product

Op zoek naar een exclusieve look? Door ons brede aanbod van etiketten, kunt u via het etiket een extra boost geven aan uw product. Kies bijvoorbeeld voor nekhangers of metallic etiketten. Deze kunt u personaliseren met uw logo of slogan.

Hoogwaardige kwaliteit & een professionele samenwerking

Ons kwaliteitsmanagementsysteem is met het behalen van ISO9001 erkend. Hierdoor garanderen wij u hoogkwalitatieve etiketten voor uw producten.

Etiketten voor de dranken-industrie

Etiketten voor de dranksector: Wilt u uw frisdranken, non-alcoholische dranken en/of alcoholische dranken een boost geven door middel van etikettering? Dan biedt Altrif Label u een oplossing. De mooie ontwerpen van onze etiketten dragen bij aan de toegevoegde waarde van uw product.

Door de groeiende concurrentie is het belangrijk om onderscheidend te zijn in onder andere verpakking. Door middel van opvallende en hippe etiketten kunt u uw producten aantrekkelijker presenteren. Doordat Altrif Label u hoogkwalitatieve etiketten kan bieden, kunt u uw positie versterken in de ogen van de kritische consument.

Uw etiketten worden bij Altrif Label altijd op maat gemaakt én zullen onderscheid creëren. In ons brede aanbod van etiketten, bieden wij ook speciale etiketten aan. Deze speciale etiketten zijn gericht op unieke marketingcommunicatie. Uw producten zullen door middel van de opvallende etiketten onderscheid creëren in het winkelschap tussen de andere producten.

Stel direct uw vraag

Meer weten? Stel hier uw vraag en ontvang antwoord van één van onze productspecialisten.

Stel uw vraag >>

Veel gebruikte oplossingen in de dranken industrie

Bier blijft hip in Nederland! De consument verlangt steeds vaker een ruim assortiment aan Craft Bieren met als resultaat dat er steeds meer brouwerijen in Nederland bijkomen. Wij hebben een breed scala aan mogelijkheden voor uw perfecte bieretiket of verpakking.

Volgende

Special: draagbanden / handvat etiketten

Een veelgebruikte oplossing om verpakkingen te kunnen dragen zijn handvat etiketten. Deze etiketten kunnen volledig bedrukt worden en worden van sterke lijm voorzien. Na het aanbrengen op de verpakking kunnen deze banden veel gewicht hebben, tot het gewicht van wel 6 flessen wijn!

 

Meer weten of advies op maat nodig?

Heeft u nog vragen of wenst u specifiek advies op maat voor de etiketten op uw producten? Plan direct een afspraak in met één van onze productspecialisten.  Bij een afspraak krijgt u altijd:

  •  Advies op maat helemaal gericht op uw producten en etiketten
  •  Demomodellen van verschillende soorten etiketten
  •  Productsheets van onze producten
  •  Teststrookjes van verschillende materialen (indien gewenst)

Maak direct uw afspraak

Maak direct een afspraak met één van onze productspecialisten. Bij u op locatie, wanneer u het uitkomt.

Afspraak maken >